Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykker via EAN... hvornår bliver det muligt?

+6
Hej E-conomic,

Jeg kan se i forum at der siden 2013 er spurgt til, hvornår der kommer en løsning på at kunne sende rykkere til det offentlige via EAN. Jeg har netop fået bekræftet at der fortsat ikke findes en løsning, så jeg vil høre om I kan give en status og om der arbejdes på en snarlig løsning?

Det er lidt fjollet at vi kan lave rykkeren i e-conomic, men ikke sende den... Her skal vi benytte et andet program/virksomhed (virk.dk, dataindscanning eller sproom) til at sende rykkeren. De fleste offentlige myndigheder accepterer kun fakturaer som er sendt korrekt via EAN, så en mailforsendelse hjælper ikke.

For os med mange offentlige kunder er denne mangel en meget stor ulempe
lukket som en kopi af: sende rykkere via EAN
i Forslag » Andet af (180 points)
lukket af 🔒
Hej e-conomic
Når I nu skal lave om i e-fakturering alligevel, vil I så ikke åbne op for, at man kan e-fakturere til cvr-numre og ikke blot ean-numre.
Mvh
Finn
e-consultic.dk
Hej Finn,

Dette kigger vi også på.

Med venlig hilsen,
Peter Andersen

3 Svar

Hej Brandtmar

Mange tak for dit indlæg smiley
Det er korrekt, at det er et stort ønske at du skal kunne rykke via EAN.

Jeg vil meget gerne tage dette med videre til vores forum møde hvor vores teknikkere deltagere. Her kan vi få en status på det og om ikke andet rykke for det. 

Jeg vil herinde opdatere når vi har afholdt vores møde.

Endnu engang mange tak for dit indlæg og for at gøre os mere opmærksomme på det. smiley

Til Finn så vil det på nuværende tidspunkt ikke være muligt, at køre e-fakturering via cvr. nr. vi er selvfølgelige opmærksomme på dette og får vi et stigende antal henvendelser omkring det, så vil vi gå ind og kigge på om det vil være en ændring der skal foretages, så super du gør os opmærksom på det.
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Vi ser også meget gerne denne problemstilling løst snarest muligt.
Hej Camilla

Det er godt nok sjældent i holder det forum møde du er så glad for at henvise til. Jeg har i dag set indlæg tilbage fra 2013, hvor du ikke er vendt tilbage med svar fra mødet som du har lovet.

Sker der i øvrigt noget på dette område? Man får bare en sur og tvær mail tilbage fra det offentlige når man rykker på mail om at tingene skal sendes som EAN.
Hej,

Der sker noget på denne front. Rykkere via EAN er kommet på vores roadmap for 2016. Jeg kan ikke sige hvornår da det er en større opgave, men jeg vil løbende holde jer underrettet i dette indlæg.

Med venlig hilsen,
Peter Andersen
Er helt enig her, det ser vi meget frem til kommer, da vi står med fuldstændig samme problem i og med at vores rykker til offentlig aldrig rigtig har nogen effekt da de er sendt på mail

 

mvh

Michael

grønne kokke
Forslag af (160 points)
Hej,

Vi er begyndt at fokusere mere på elektronisk fakturering gennem NemHandel. Det er sket i år med mindre forbedringer til sendt-oversigten, muligheden for at sætte niveau af personfølsom information og vedhæftning af bilag til den elektroniske faktura. Næste år er rykkere kommet på programmet. Jeg kan ikke sige præcist hvornår det kommer, men jeg håber på lancering før sommer.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Peter Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (920 points)
Det ser desværre ud til at vi kommer til at skubbe dette issue lidt længere ud i fremtiden. Det er stadig vigtigt for at have et ordentligt flow i elektronisk fakturering, men vores ressourcer er blevet omrokeret lidt siden december.

5 år efter indlæg oprettelse og man kan fortsat ikke rykke for en EAN-faktura.

Useriøst at bede jeres kunder om at komme med forslag, når prioriteringen er så lave.

Der er jo ikke noget komplekst i det her?! Det er jo bare at få programmeret den funktionalitet der sender et nyt OIOUBL dokument til NemHandel:

http://www.oioubl.info/Classes/da/Reminder.html

Henrik