Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nu med EAN nummer men ikke med digital faktura

0
Hej

Jeg har ved en fejl sendt faktura direkte til en offentlig kunde, og har siden fået deres EAN nummer. Nu har jeg indføjet nummeret og vil sende en ny faktura. Der er bare ikke givet mulighed for at sende som digital faktura.

Hvad gør jeg så?

Mvh. Anders.

www.AltOmADHD.dk
lukket
i Spørgsmål » Andet af (370 points)
opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Anders,

Hvis du prøver at gensende den gamle faktura, så vil det ikke lykkedes dig. Der skal nemlig være EAN nr. + kontakt person på afsendelse tidspunktet for at du kan gøre det.

Det du skal ind og gøre, er at lave en kreditnota på den gamle faktura - http://wiki.e-conomic.dk/faktura/kreditnota-udfra-bogfoert-faktura, og så lave den igen, hvor du så påfører EAN nummer og kontaktperson.

Her kan du se hvad der skal være opfyldt for at lave en EAN faktura - http://wiki.e-conomic.dk/faktura/elektroniske-regninger-foer-du-kan-sende-en-e-faktura.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af
Tak for svar, Steffen.
Det var kontaktpersonen, som jeg udmærket godt ved at jeg skal have med - som var røget i skiftet fra privat til offentlig.
Tak igen.
Mvh. Anders.

www.AltOmADHD.dk
Spørgsmål af (370 points)