Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




ordre billede

0
Hej

Jeg kunne godt tænke mig, at man kunne ændre i de kolonner, der bliver vist i ordrebilledet. Jeg har brug for at kunne slette 1 eller flere kolonner og lægge andre ind, jeg så efterfølgende kunne sortere efter ved at klikke på navnet i toppen. Jeg har brug for at kunne lægge lokationen ind i billedet, så jeg kan sortere på denne. Den kommer fint med ud på ordrebekræftelsen, men usorteret.

Kan det ændres - og er der andre, der har brug for dette??

Mvh
i Spørgsmål » Andet af (250 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Støberen

Mange tak for dit indlæg smiley
I forhold til de kolonner du kan se under oprettelsen af din ordrer så er dette ikke noget du kan gå ind og ændre og det vil derfor skulle ske bagom systemet, så det derved også går ind og rammer alle vores kunder bedst muligt.

De kolonner der er repræsenteret herinde er valgt udfra en vurdering om hvilke der giver mest værdig at få vist og herefter også hvad der er mest efterspørgsel efter, så det er derfor super du skriver.
På nuværende tidspunkt vil vi ikke gå ind og ændre på dette, som ovenstående siger, så er vi selvfølgelig opmærksomme på det.

Endnu engang mange tak for dit indlæg smiley
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej
vi kan sagtens følge dette forslag og har samtidig behov for også at af få vist afdeling i en kolonne.
Hej Heidemann

Mange tak for din kommentar :)
Når du opretter din ordrer så har du, som den aller sidste kolonne lige inden du har ikonerne til højre afdelinger, dette gælder også når du opretter din faktura. :)

Har du yderligere spørgsmål, så lad mig endelig høre fra dig.