Informizely customer feedback surveys

Fortryd godkend

+2

Vi sidder ofte med rigtig mange finansbilag i en kassekladde og så arbejder kvikkladden enten utrolig langsom eller vil slet ikke gemme det, vi har konteret. Den melder en fejlkode, som vi i går fik at vide hos jer, betyder at der er for mange posteringer i kladden. Det kunne vi løse ved at bogføre nogle af dem. Da vi jo snakker om 3000 posteringer eller mere er det nemmest at "Godkende alle" og derefter bogføre pr. dato f.eks pr. d. 30 juni. Men så er alle de posteringer, vi stadig har liggende i kladden også godkendt. Nu kommer mit spørgsmål. Kan der ikke laves en "fortryd godkend alle knap"? For ellers skal man ind på hver enkelt postering og fjerne flueben. Når man gør det, skal systemet lige tænke og så springer den op på siden af kladden og derefter tilbage dertil, hvor man befandt sig. Så hvis man skal gøre det med 1500 posteringer, kommer det til at tage ret lang tid. Meget lang tid. Og det samme gør sig gældende, hvis man ønsker at slette mange posteringer. Der skal man slette enkeltvis. Kunne man ikke lave det, så der er mulighed for at markere flere til sletning på en gang?

i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Ulla

Mange tak for dit indlæg smiley
Når du arbejder med så mange posteringer i din kassekladde så er det korrekt, som du også har fået at vide herinde fra, at du kan opleve at den arbejder langsomt - her er det super du selv har fundet en løsning til dette.

Vi har tidligere modtaget henvendelser omkring dette og vi er opmærksomme på, at der er en del der ønskes forbedret inde på dette område. Her for nylig har vi blandt andet modtaget forslag omkring, at det skal være muligt at godkende og bogføre enkelte posteringer og ikke på datointerval.

I forbindelse med det forslag, så vil jeg også tage dit med videre, omkring at der er en knap eller anden funktion til at "fortryde godkendte posteringer" i kladden, på vores forum møde.

Hvis vi kigger på dit antal posteringer, så vil der her naturligt være lidt ekstra arbejde, set i forhold til om du først sætter flueben "godkend alle" og efterfølgende fjerner dem, eller sætter flueben manuelt (som du vil skulle med det forslag jeg har linket til). Jeg tænker derfor at hvis ovenstående forslag bliver implementeret og ikke dit.

Jeg vil endnu engang sige mange tak for dit indlæg og vil opdatere det herinde når vi har haft det oppe at finde på vores møde smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Ulla

Jeg har nu den rigtig gode nyhed at du nu kan fjerne godkendelsen af alle posteringer inde i din kladde.

Du finder denne mulighed når du står unde i din klassekladde under andre muligheder-->fjern godkendelse.

Jeg håber at dette letter arbejdsgangen, skulle du nu have godkendt alle ved en fejl.

Rigtig dejlig dag til digsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)