Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Stregkode

0
Vi har fået en ny udfordring, som e-conomic pt. ikke kan løfte. Fremadretter har vi fået udstukket krav fra 3 af vores største kunder om, at deres ordre nr. skal fremgå af fakturaen som stregkode også.

Normalt kommer deres ordrenummer via EdI?en til at ligge under tekst 1,  i det vi modtager. Hvor så kravet er, at dette nummer også skal stå som en stregkode.

Vi SKAL have det op at køre, ellers må vi ikke levere til dem. Vi er ikke i tvivl om, at der er flere og flere af de store aktører, der kræver dette. Alt er på vej til at foregå elektronisk. De scanner fakturaen ind, herefter de modtagne kolli, og tjekker om det stemmer med det afgivne.

Hvis os ? og resten af jeres kunder, skal have en chance med jer som vores programleverandør, bør I kraftigt og hurtigt revurdere jeres beslutning om, at dette ikke skal integreres foreløbig. Se svar under stregkoder den 26.08.2011.

Vi har før haft udfordringer, som nu er standard i e-conomic. Med en god dialog plejer vi at få løst tingene. Nu er tiden til en ny udfordring.

Vi frem ser frem til en hurtig tilbagemeldingen.
lukket
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Pernille

Vi har nu lavet en løsning, hvor du kan sende faktura med kundens ordrenummer som stregkode.

Løsningen optræder som et seperat faneblad i din e-conomic licens.

Vi har valgt, at kombinere løsningen med mulighed for, at man selv kan vælge afsender adresse for email ved udsendelse af fakturaer.

Løsningen henter et valgt udsnit af fakturaer i e-conomic og via default opsætningen vælger du så afsender adressen.

Samtidig sendes en BCC til samme afsenderadresse, så har du styr på hvem fakturaen er sendt til.

I emnefeltet på emailen står Faktura nr. nnnn og i tekst feltet står Hermed fremsendes faktura nr nnnn Med venlig hilsen du skal så i default blot skrive navn.

Hvis du ikke vil have det med eller skriver du intet.

Prisen vil være for stregkode kr. 750,00 (start) og kr. 49,00 per måned i abonnement.

Hvis du vil have emailadressen vil den også være kr. 750,00 (start) og kr. 49,00 per måned i abonnement.

Hvis du vil have begge funktioner får du rabat på start så prisen er kr. 1.200,00 og kr. 98,00 per måned i abonnemnet.

Hvis du synes det her er interessant hører jeg gerne - send en mail på <a href="mailto:php@scan-soft.com">php@scan-soft.com</a> eller ring på 7025 7600

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)
valgt som bedste svar af
Hej Pernille

Tak for snakken per telefon. Vi har drøftet muligheden og mener nok vi kan klare opgaven.

Især hvis det er sådan, at du i dag får edi´en fra kæderne direkte ind i e-conomic som en ordre men med ordrenummeret som et tal.

Vi vil sikkert kunne omdanne disse tal til en stregkode som så efterfølgende vil optræde som en stregkode på faktura eller en følgeseddel.

Jeg vil gerne have mulighed for, at se ordren leveret i e-conomic - kan du hjælpe mig med det?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)