Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Alle felter med i "importer posteringer"

0
Hej

Vi importere stort set alle posteringer - både bank, data fra kasseapparater og ved de kunder der har mange leverandørfakturaer der indtaster vi dem i Excel og importere i e-conomic - det spare mange tastetryk.

Nogle af vores kunder - de danner selv fakturaerne i andre programmer og sender dem - så får vi dataene i CSV, Excel eller tilsvarende format - hvorefter vi i Excel hurtigt får dannet en arkfane med dataene i de rigtige kolonner så de kan oploades i e-conomic.

Men - de fleste filer har kun 12 søjler - når vi så skal oploade "Manuelle kundefakturaer" - så er der 13 søjler - hvor den ekstra søjle er "Forfald".

Men - vi oplever igen og igen - at import skærmbilledet "glemmer" søjle 13 - sandsynligvis fordi vi har oploadet en fil uden denne søjle.

Hvordan får vi "låst" opload definationen fast - så den ikke glemmer søjler?

Venlig hilsen

Leo Lund Erhvervsbogføring

www.erhvervsbogfoering.dk
i Spørgsmål » Andet af (4.2k points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Leo

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg har været inde og kigge på det vindue du får frem ved pop op og jeg kan se at alt afhængig af størrelsen på vinduet så er der kolonner i indlæsningsdelen der bliver skjult og du vil skulle vise dem ved scrolleren. Hvis du derimod åbner vinduet i max størrelse, så skulle alle af kolonnerne gerne fremkomme.

En anden ting du kan gøre er, at du kan gemme indlæsningerne, som skabeloner i toppen, dette vil hjælpe dig når du sidder og skal indlæse og ikke mindst sparre tid. Dette gør du inden du indlæser filen, så angiver du, at den skal gemmes, som ny i toppen og efterfølgende give den et navn, så vil den altid huske denne fremadrettet når du indlæser ved at du henter dem fra toppen.

Jeg håber at ovenstående kan løse din udfordring. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)