Det nye "Hjem" Dashboard

0

Det nye Dashboard er Fantastisk. Som Ole Henriksen ville have sagt: I looove it!

Det giver en et godt overblik over, hvordan det står til "her og nu", dog er jeg lidt ked af at der kun er 0-15 og 15+ og så giver rækkefølgende for mig, meget lidt mening.

 

Dog ville det have været rart, hvis fordelingen var ligesom når man kigger på Debitorsaldoliste hvor der følgende rækker:

  • Ikke forfalden
  • 0-15 dage
  • 16-30 dage (NY)
  • Efter 30 dage
  • Total

 

16-30 dage kunne med fordel være GUL/ORANGE (ligesom tandhjulet i top navigation er) således at man har en "forvarsel" på de kunder, som har været lige lidt for længe om at betale, i stedet for de ender med den røde og kedelige farve så hurtig

i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af

3 Svar

Det nye dashboard er endnu en ligegyldig feature for mig som professionel.  Og man kan ikke engang slippe for det.  I stedet skulle man bruge lidt krudt på mange af de gode forslag der skrives her på stedet.  Men nej.  Det skal være popsmart i stedet for professionelt.
Forslag af (2.1k points)

Hej Casper

Mange tak for dit indlæg smiley
Dejligt at høre det nye dashoard er faldet i god jord hos dig, det er altid skønt med sådan ros. Det vi har forsøgt at fokusere på, er som du siger hvordan det ser ud nu og her og hvordan du nemmest får et overblik over dine forfaldne fakturaer.

I den forbindelse har vi også forsøgt at gøre den så overskuelig, som muligt for dig, som kunde og derfor har vi gået ind og vurderet, at ved kun her at vise en total, forfalden >15 dage og ikke forfalden, så giver det det bedste overblik.

Når det er sagt så er der selvfølgelig plads til kritik og derfor er det også rigtig godt du bringer dette på banen så vi bliver gjort opmærksom på hvad du, som kunde syntes der kan gøre det bedre. Vi går ind og kigger på hvordan denne nye funktion skaber mest mulig værdi for arbejdet i e-conomic og hvordan efterspørgslen efter funktioner er. På baggrund af dette vil ovenstående på nuværende tidspunkt ikke blive implementeret i systemet.

Endnu engang tak for dit indlæg og dit engagement her på forum smiley

For også lige at knytte en kommentar til Robert, så er jeg uenig i at der er en ligegyldig feature. I e-conomic vil vi gerne ramme bredt til alle vores kunder og der skal være plads til alle forslag. Vi vil gerne være så brugervenlige, som muligt og det nye dashoard er med til netop at gøre dette.
Så er der også andre forbedringer vi laver hvor du f.eks. får rigtig meget glæde af det, hvor andre måske ikke gør. Det er en balance gang og vi gør alt for at lytte til alle og forbedre og udvikle i den hensigt.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla

Jeg har bygget en app som hedder Negovista hvor du vil kunne se alle forfaldne fakturaer som du har udestående i en overskuelig graf.

Du vil derudover få overblik over kunder og produkter i overskuelige dashboards.

Du kan prøve en måned gratis uden nogen binding. Se mere på www.negovista.com

Med venlig hilsen

Flemming
Forslag af (300 points)