Indscanning, Overfør billag, både "Tjek igen" og "Luk" knap

0
Hej e-conomic

Jeg bruger Indscanning og sender ofte flere billag i min e-mail til mit indscannings-modul. Straks efter at jeg har sendt e-mailen går jeg til Indscanning > Overfør bilag og klikker på "Ja"

Ved godt at der står, at jeg skal være sikker på at jeg har e-mailet mine bilag til ovenstående adresse og det har jeg jo netop gjort.
Ofte er jeg lidt for hurtig og så opstår problemet. I efterfølgende vindue, så er en besked om, at der ikke er nogle bilag og så er der kun et link til "Luk" vindue.
Så skal jeg hele vejen ud til Indscanning > Overfør bilag og prøve igen. Selvom det kun tager mig 5-6 sekunder, ja - så er der ofte bilag til mig i anden omgang. Så jeg var bare lidt for hurtig første gang.

Jeg syntes det kunne være rart med en "Prøv igen" knap i det lille pop-up vindue, der tjekker min Indscannings-indbakke igen. I kunne evt. lave det som en knap med en timer på, der gør at den er disabled i 3-5 sekunder med noget jQuery, hvorefter den blive enabled og man kan klikke på den, hvis I er bange for at folk vil sidde og tækse på "Prøv igen" knappen.

Happy e-conomic

Dbh
Henrik
i Forslag » Bilagshåndtering af (650 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Henrik

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg har kigget nærmere på dette og det er korrekt, at er du for hurtig i forbindelse med at få overført bilagene efter du har sendt dem ind til mailen, så kan der godt gå lidt ekstra tænke tid, du lige vil skulle være opmærksom på.
Som du skriver, så er det lyn hurtigt at trykke på "overfør bilag" igen til venstre, faktisk uden at du har lukket det nuværende vindue ned, og få overført. Her vi det i sidste ende være næsten samme antal klik i processen.
Hvis du ved, at det er en stor fil du er i gang med at overfører, så kan du også selv være opmærksom på, at der kan gå lidt ekstra tid og lige nå at hente kaffen inden du trykker på knappen. smiley

På baggrund af ovenstående, så vil det ikke blive implementeret i systemet.

Jeg vil alligevel sige dig tak for forslaget og dit engagement her på vores forum.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Med det nye design på Indscanning, hvor der ikke åbnes i nyt popup vindue, så er det faktisk muligt at klikke på "Prøv igen". Så nu har I implemeteret det :-)
Ændre du status, Camilla? :-)
Hej Henrik

Mange tak for din besked herinde og det kan du lige tro, at jeg gør.
Dejligt at det alligevel lykkedes at få det implementeret, selvom det blev afvist i første omgang.

God dag til dig :)