Behov for at skrive en intro tekst i tilbud

0
Hej
 
Jeg har et behov for at skrive en intro tekst og forklare lidt om hvad kunden får i mit tilbud. Jeg rådgiver kunderne og derfor skal tilbuddet beskrives mere.
 
Jeg har behov for kun at vise en tekst på side 1. 
 
Eksempel på introtekst:
 
X har behov for at blive mere synlig på Google, således at kunderne finder websitet. Lige nu finder man ikke firma X ved at søge på firmanavnet og heller ikke på en række udvalgte nøgleord. 
 
Der er tekniske udfordringer med den nuværende hjemmeside, hvorfor jeg foreslår, at der udvikles et nyt simpelt site i Wordpress.
 
Jeg samarbejder med SEO FIRMA, som er førende indenfor søgemaskineoptimering og samarbejder ligeledes med en dygtig designer.
 
osv osv.
 
---
Denne funktion mangler jeg meget - der er sikkert andre der har behovet

 

spurgt 31 Okt, 2014 i Spørgsmål » Salg af kasperhamann (120 points)
gen-kategoriseret 20 Nov, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Kasper

Mange tak for dit indlæg smiley
Lad os kigge nærmere på det, det er nemlig muligt at designe dit eget layout, når det er sagt så er der selvfølgelig nogle forhold du er bundet under i forhold til hvad du kan i e-conomic.

I e-conomic har du et fritekst felt "tekst 1" du kan arbejde med. Her kan du indsætte eventuelt den ovenstående tekst, som fast tekst på faktura layoutet eller når du opretter din faktura under "noter og referencer". Som standard  er dette element ikke stort, men det vil du kunne gå ind og ændre, du skal så blot være opmærksom på at dette kan gå udover pladsen for de varer der skal være repræsentere på dit tilbud.
Der er selvfølgelig lidt begrænsninger i forhold til hvor lang en tekst du skal have, men syntes klart vi skal tage et kig på det.

Når du ønsker at få ændret dit layout efter dine behov, så vil jeg anbefale at du ringer ind til vores support hverdage mellem kl. 9.00 og 14.00, så kan du fortælle hvad du ønsker og vi kan se om det kan sættes op efter dine behov.

Jeg vil endnu engang sige tak for dit indlæg og håber at du kan få dit tilbud til at se ud, som du ønsker smiley
 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 20 Nov, 2014 Spørgsmål af Camilla Jesswein (29,860 points)