Send tilbud/ordrer/fakturaer/kreditnotaer/rykkere/kontoudtog BCC til:

0
Under kundeopsætning kan man angive mailadresser på de medarbejdere, der skal modtage en kopi af alle bogførte salgtsfakturaer og lign.. Det er smart nok, men når nu Jeres små kunder vokser sig større (Og det gør de, selvom det synes at overraske), opstår nye behov.

Jeg har klienter, der har udenlandske kunder med landeansvarlige sælgere. Her er et stort behov for, at man kan styre BCC-adresserne via de enkelte kundegrupper. F.eks. hvis de norske kunder har deres egen salgsansvarlige, de svenske ligeså, osv., så ligger det lige til højrebenet, at lægge BCC-adresserne over i kundegrupperne; på samme måde som man f.eks. kan styre fakturalayouts.

Alternativt kan man anvende medarbejderens mailadresse i tilknytning til medarbejderens tilknytning til kunderne.

Samtidig kan man bevare den nuværende indskrænkede opsætning, der dækker den nystartede virksomheds behov.
i Forslag » Andet af (25.8k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Erik

Mange tak for dit indlægsmiley
Du har ret i, at i forbindelse med vores kunder vokser sig større og der hermed også opstår nye behov, så skal vi selvfølgelig også gå ind, så vidt muligt, at kigge på hvilke ændringer vi kan gå ind og lave uden vi fratager nogle muligheder og brugervenlighed og samtidig går ind og får skabt værdi i det brede billede.
Selvom vores kunder vokser sig større, så henvender vi os stadig til de små og mellemstore virksomheder og det er også det vi tager med, når vi udvikler.  

Sådan som vi har tænkt denne funktion, kan du påsætte en BCC på dine faktura/ordrer/tilbud ud fra systemet, så er det til en form for arkivering, hvor du kan få det tilsendt til dig selv og efterfølgende fra din egen mailbox se, hvad du har sendt ud fra systemet.
Det vil derfor kræve en fuldstændig ændring af BCC funktionen og det er på nuværende tidspunkt ikke en ændring vi vil gå ind og foretage. En ændring, som denne vil ikke gå ind og ramme bredt nok når vi kigger på hvor mange der benytter denne funktion og vi har derfor taget beslutning om, at vores ressourcer skal prioriteres anderledes.

Jeg vil sige dig mange tak for dit forslag.smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Helt generelt:
Jeg har kun med SMÅ virksomheder at gøre, så jeg inviterer herved enhver medarbejder hos e-conomic, der har den fornødne kompetence og gennemslagskraft, til en kop kaffe hjemme hos mig.
Så vil jeg vise, hvilke behov de små virksomheder har.
Det er da umiddelbart helt hen i skoven, at de skal spises af med løsninger, der kun dækker de øjeblikkelige behov. Hvis man ikke kigger fremad, kan det kun gå galt.
Tilsyneladende mener I, at små virksomheder bl.a. ikke har behov for lagerstyring. Der er ikke noget, der kan være mere forkert. Gå i banken og sig, at du ikke har styr på dine værdier; så opdager du hurtigt, hvor udgangen er. Kom nu ind i kampen inden Amino eller en anden af Jeres konkurrenter på markedet for små virksomheder slår benene væk under Jer i det segment, som I påstår, er Jeres målgruppe.
Hej Erik

Tusinde tak for din tilbagemelding.
Det kræver selvsagt  en del ressourcer at udvikle og implementere nye funktioner og oven i købet få dem til, at yde værdi for de fleste af vores brugere.
Du kommer selv med et rigtig godt work around der kan håndtere dit behov, med den funktionalitet der allerede ér tilgængelig i e-conomic, omend det ikke er SUPER hensigtsmæssigt.

Vi går hele tiden ind og ser på hvordan vi kan skabe værdi i systemet uden, at det skaber unødvendig kompleksitet.

Når ovenstående er sagt, vil jeg holde øje med dette forslag, viser der sig en øget efterspørgsel efter dette så vil vi gå ind og revurdere vores beslutning, indtil da vil jeg dog holde fast i "implementeres ikke".

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)