forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankafstemning - ombytning af konto og modkonto

0
Jeg har en del posteringer, hvor beløbet skal fordeles ud på flere konto. Det letteste ville være, hvis man kunne gøre det direkte i bankafstemningen. Alternativt kunne man bytte rundt på kontiene, så afstemningskonto blive til kontonr i stedet for modkonto, da jeg godt fordele modkontoen, men ikke kontonr, når jeg efterfølgende retter det i kassekladden.

Mvh Ole Kofod
spurgt 29 Okt, 2014 i Forslag » Import og eksport af data af Ole Dupont Kofod (120 points)
status opdateret 13 Maj, 2015 af Camilla Jesswein

2 Svar

Hej Ole

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se, at har du posteringer der skal fordeles så vil det lette bogføringen kan du overføre dem direkte ind i kassekladden når de allerede er fordelt.

Bankafstemningen er bygget op omkring den modkonto der er opsat i din kassekladde derfor så vil det ikke være muligt at bytte om på disse to felter i forhold til brugen af bankafstemningen.

Jeg vil meget gerne tage dette forslag videre til vores forum møde, så vil det blive vurderet sammen med vores teknikkere for, at se om det vil kunne lade kunne sig gøre og om vi ligger inde med de fornødne ressourcer.

Endnu engang mange tak for dit forslag og jeg vil opdatere indlægget herinde, når det har været oppe og vende på vores møde smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 20 Nov, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)

Hej Ole

Undskyld at jeg ikke har fået vendt tilbage på dettesmiley
Efter at have haft det oppe, at vende på vores møde er der taget beslutning om, at det ikke vil blive implementeret i systemet.
Vi har her også været inde og se på hvor stor efterspørgslen er efter lige netop dette i forhold til de andre forslag vi får og generel vedligeholdelse i systemet.

Kan vi se at der kommer en større efterspørgsel efter dette eller det skaver stører udfordringer i systemet vil vi gå ind og genoverveje det.

Du skal alligevel have mange tak for dit forslag.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 13 Maj, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”