Bankafstemning - ombytning af konto og modkonto

0
Jeg har en del posteringer, hvor beløbet skal fordeles ud på flere konto. Det letteste ville være, hvis man kunne gøre det direkte i bankafstemningen. Alternativt kunne man bytte rundt på kontiene, så afstemningskonto blive til kontonr i stedet for modkonto, da jeg godt fordele modkontoen, men ikke kontonr, når jeg efterfølgende retter det i kassekladden.

Mvh Ole Kofod
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Ole

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se, at har du posteringer der skal fordeles så vil det lette bogføringen kan du overføre dem direkte ind i kassekladden når de allerede er fordelt.

Bankafstemningen er bygget op omkring den modkonto der er opsat i din kassekladde derfor så vil det ikke være muligt at bytte om på disse to felter i forhold til brugen af bankafstemningen.

Jeg vil meget gerne tage dette forslag videre til vores forum møde, så vil det blive vurderet sammen med vores teknikkere for, at se om det vil kunne lade kunne sig gøre og om vi ligger inde med de fornødne ressourcer.

Endnu engang mange tak for dit forslag og jeg vil opdatere indlægget herinde, når det har været oppe og vende på vores møde smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Ole

Undskyld at jeg ikke har fået vendt tilbage på dettesmiley
Efter at have haft det oppe, at vende på vores møde er der taget beslutning om, at det ikke vil blive implementeret i systemet.
Vi har her også været inde og se på hvor stor efterspørgslen er efter lige netop dette i forhold til de andre forslag vi får og generel vedligeholdelse i systemet.

Kan vi se at der kommer en større efterspørgsel efter dette eller det skaver stører udfordringer i systemet vil vi gå ind og genoverveje det.

Du skal alligevel have mange tak for dit forslag.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)