Salg til EU

+1

Ovennævnte rapport kan lave et sammentræk pr. kunde, så hver kunde kun anføres med en linje i rapporten, selvom der er udstedt flere fakturaer. Rapporten kan imidlertid ikke lave sammentræk pr. CVR-nummer, hvilket er nødvendigt, når der indberettes til SKAT, idet det samme CVR.nr. (moms-nr.) ikke kan anvendes på flere linjer.

Verden er jo skruet sådan sammen, at det samme CVR-nummer sagtens kan anvendes af flere lokaliteter (kunder) med selvstændige bogholderier. Derfor er det nødvendigt, at ovenstående rapport udvides, så rapporten kan sammentælle pr. CVR-nr. og ikke kun for hvert kundenummer.

spurgt 27 Okt, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Erik Jensen (25,470 points)
status opdateret 18 Nov, 2014 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Erik

Her må jeg nok henvise dig til brugen af leveringssteder. Upåagtet at du godt kan adskille dette rent bogføringsmæssigt, så skal det jo samles som en enhed rent skatteteknisk og derved også kun én samhandelspartner (kunde) i e-conomic.

Sammensætningen er baseret på et momsnummer pr. kunde og det er også tilfældet i 99% af alle brugsscenarier og derved som udgangspunkt ikke noget vi har tænkt os at gøre yderligere ved. Desværre.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Nov, 2014 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)