Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overfør posteringer til kassekladde

0

Når man overfører data fra bankafstemning til en kladde, sker det i et modalvindue.

For det første kan modalvinduet IKKE flyttes indenfor browservinduet, for det andet er det en stor fejl, at billedet ikke er et Pop-up, da man ingen muligheder har for at finde relevante data i systemet udover et kontonummer.

Hvorfor alle disse begrænsninger i en effektiv verden? Jeg spørger bare. Men iøvrigt har jeg i en af dagens aviser læst, at man nu sætter bureaukrater til at afbureaukratisere. Tankevækkende!    

i Forslag » Andet af (26.5k points)
opdateret af

2 Svar

Hej Erik

Lige pt. arbejder vi på et værktøj som kan forvandle modaler til popup - det lyder meget magisk, og det er det også for folk som mig som ikke forstår sig på kode.

Dette bliver i første omgang implementeret lidt andre steder end det du omtaler, men det skal ikke forhindre os i med tiden at implementere det her også. Så for nærværende kommer den ønskede funktionalitet - bare ikke lige der hvor du ønsker den.

Men oplagt at vi laver den der også - så forslaget bliver selvfølgelig taget med i den udviklingsfase.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)

Hej Erik 
Jeg faldt lige over dette gamle forslag som kræver en opdatering.

Det er forsat således, at "overfør posteringer til kassekladde" åbnes i et modalvindue men du kan åbne bankafstemningen i "pop-up" også i pop-up vinduet åbne "overfør posteringer til kassekladde"  - som der så åbnes som modalvindue inde i pop-up.

som jeg forstå forslaget så har det løst udfordringen da det giver dig og andre kunder muligheden for, at have det i et pop-up vindue og forsat kigge andre steder i systemet. 

Jeg vil ikke sætte det som gennemført men vælger, at fjerne de stående tags. Rigtig god dag og godt nytår smiley
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)