Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varekort - brugertilpasning?

0
Hej, når man opretter en vare...:

1) Kan man blænde de felter vi ikke bruger så de bare springes over istedet for at man skal taste sig gennem dem, for eks. at kunne komme til at vælge stk.?

2) Kan man prædefinere valget stk. så det kun er hvis man vil vælge noget andet end stk. f.eks. pcs eller time, at man skal foretage et aktivt valg?

Venlig hilsen

Christina Daugbjerg, Komplex it A/S
lukket med noten: inaktivitet
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
lukket af

1 Svar

Hej Christina

Tak for dit indlæg og de glimrende spørgsmål.

Det er desværre ikke muligt at brugerspecificere dit varekort således at du kan fjerne/blænde de felter du ikke anvender. Vi har naturligvis prøve at finde en balance imellem nødvendighederne i alle slags virksomheder, og er så nået frem til dette varekort uden mulighed for brugerspecificering for også at holde kompleksiteten nede.

Vi kan desværre heller ikke prædefinere en standardenhed som varen i oprettelsesøjeblikket vil vælge, men når du aktivt har valgt den enhed, så vil den jo heldigvis følge med på alle de tilbud/ordrer/faktura hvor du anvender varen.

Lad mig endelig høre hvis der er andet jeg kan være behjælpelig med.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)