Debitorkort - kan der tilføjes flere ikoner på forsiden?

0
Hej, når man står på debitorkortet og skal oprette et projekt, kunne jeg spare en del tastetryk, hvis jeg kunne slippe for at trykke på "flere" for at komme videre til "projekter". Kan projekter i stedet tilføjes som et ikon på debitorkortet?

Venlig hilsen

Christina Daugbjerg, Komplex it A/S
spurgt 21 Okt, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Christina Daugbjerg (190 points)
status opdateret 17 Nov, 2014 af Magnus H. Börgesen

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Christina,
 

Mange tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se det smarte i din arbejdsgang, at det sparer dig et enkelt klik hvis knappen blev rykket ned som et ikon på debitorkortet.
Dog vil jeg mene der er en anden måde at oprette projekter på, som er endnu hurtigere smiley
 

Du kan gå i salg fanen, og her starter du allerede i "igangværende fakturaer", hvor du har muligheden for at oprette en faktura ud for et nyt projekt ved at trykke på noter og referencer og indsætte projektnummer der tilhører den pågældende kunde. Efterfølgende kan du så overfører timer, omkostninger og km, ved de knapper der fremkommer i forbindelse med faktureringen.

Ved at gå i Salg -> kunder (menuen som skal åbnes), -> kunder -> og så trykke på projekt, kan du altså spare klik ved at gøre følgende:
 

Tryk på projektfanen i toppen -> klik på nyt projekt -> og herfra kan du blot tabulere efter du har udfyldt et felt, og slipper for at arbejde med musen.
 

For det ikke skal være helt løgn, så kan du faktisk også navigere rundt ved hjælp af vores quicksearch-funktion. Du skal blot trykke punktum på dit tastatur og så kan du skrive hvor du gerne vil hen i programmet - du kan her se en video om hvordan det fungerer - super smart.

På den måde sparer du klik, og slipper for at bruge musen, som ofte er en smule langsommere end at navigere rundt i programmet, kun ved hjælp af tastaturet.

Jeg håber ovenstående kan få dit Work-flow til at gå hurtigere, uden vi begynder at bruge ressourcer på at rykke rundt på knapperne i e-conomic smiley

Og igen, mange tak for dit forslag - alle forslag er meget velkommen.


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Nov, 2014 Spørgsmål af Magnus H. Börgesen (8,150 points)
valgt som bedste svar 18 Nov, 2014 af Camilla Jesswein