forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Valuta konvertering af Vejl. pris

+1
Vi er i øjeblikket igang med at starte op i Sverige. Og jeg kan se at det er fint muligt at oprette Særpriser og Salgspriser i anden Valuta. Men det ser ud som om at man ikke kan ændre Vejl. pris. Da alle vores kunder er B2B kunder, som har brug for at vide hvilken pris de skal sælge varen til i butikken, så er det meget vigtigt at Vejl. pris i den lokale valuta fremgår både på ordrebekræftelse og faktura.

Jeg ringede tidligere og snakkede med en support, som var så flabet og sige at man jo ikke måtte diktere priser. Men hvis kunden skal have en chance for at vide hvad varen er værd, og hvad de kan forvente at få for varen i butikken, så er det vel meget handy med en Vejl. pris.

Er der en løsning på dette?
spurgt 21 Okt, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Playground (130 points)
status opdateret 18 Nov, 2014 af Lasse Bager

3 Svar

Lytter lige med her. Også efter min mening bør vejl. pris principielt indgå i valutapriser-funktionen.

(I øvrigt synes jeg at det er besværligt at rette/ændre/fjerne valutapriser på varer medmindre man bruger API'et - man vælger jo valutavisning for hele varelisten, hvorfor det er forbundet med enormt mange museklik fx. at rette en svensk, norsk og euro-pris x 100 varer. Hvorfor ikke bare have et faneblad i den enkelte vare-modal-popup, der lister de oprettede valutapriser (og vejl pris fx), samt mulighed for at slette/rette/ændre.)

Det er da enormt udbredt at meddelse vejlende udsalgspriser, og kan sagtens gøres inden for lovens rammer. http://www.denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Jura/Konkurrenceret/vejledende_pris
besvaret 21 Okt, 2014 Forslag af JBK (1,090 points)
Hej folkens.

Jeg har præcis samme ønske, endda også med Sverige som eksportland. Det er faktisk nok til at jeg overvejer at tjekke om nogle af jeres konkurrenter tilbyder denne service, så håber I vil rykke på det.

 

Mvh

Asger
besvaret 27 Okt, 2014 Forslag af AsgerSG (170 points)
Hej Playground m.fl.

Først og fremmest skal jeg beklage den lange svartid. Vi har været lidt mandskabsmæssigt udfordret på det seneste og har derfor prioriteret den direkte kundekontakt.

Når det så er sagt - så vil jeg også gerne forsvare min kollega - det er jo korrekt som der bliver sagt at det er ulovligt at diktere priser men jeg er sikker på der har været et glimt i øjet som er gået tabt på vejen til dig.

Når alt dette så er sagt - så er det vi kommer til de dårlige nyheder. Det er desværre ikke et element vi for nærværende kommer til at arbejde yderligere på. Ikke fordi jeg ikke anerkender problematikken, for det kan jeg skam godt, men lige nu er vi nødsaget til at prioritere vores ressourcer andetsteds - beklager.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Nov, 2014 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”