Forvirring ved indlæsning af CSV filer

+1

Jeg har eftrehånden lært en del op, i den almindelig brug af e-conomic og fundet ud af, at en del har problemer med kolonne angivelse ved indlæsning af CSV filer.

Problemet opstår i den nederste del af import billedet, det der er indlæsningsbilledet. Dem der har problemet, får valgt forkerte kolonner, fordi de kun ser deres egne kolonneoverskrifter (linje 1) som jo altid passer med det, der står videre nede i kolonnen, d.v.s at de ikke rigtig ser Jeres kolonneoverskrifter, som en angivelse af det, de rent faktisk, skal have i kolonnen.

Kunne det være en idé, at man ikke så de linjer, der er valgt til at skulle springes over; typisk linje 1.

Eller at man i Jeres forudskabte skabelon, ikke kan se kolonneindholdet før man har valgt det. Derved ville det heller ikke påvirke dem, der lever ders egne skabeloner.

Det kunne også være at det var nok, hvis Jeres kolonneoverskrifter fik et andet look.

Med venlig hilsen Susi

i Forslag » Andet af (240 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Susi

Mange tak for dit indlæg og fedt at høre, at du er en aktiv e-conomic bruger smiley
Når du importere i e-conomic, så er det korrekt at har du flere linjer den skal springe over inden den aktuelle overskrift på kolonnen kommer så vil du ikke kunne fra hvornår data oprindelig starter, den vil i indlæsningsdelen starte fra hvornår, at Excel arket begynder. Du vil derfor hele tiden skulle kontrollere, at det er den korrekte kolonne du vælger og holde dem op imod hinanden.

I forhold til hvordan dette vil skulle løses, så vil dette give problemer, da den altid kigger på hele Excel arket og ligger dem, som en tro kopi nedenfor, hvis vi også kigger på det har det ikke nogen overskrift og hvordan dette skal håndteres.
Det er ikke en ændring der vil blive implementeret i systemet, set ud fra efterspørgslen omkring dette om der vil være en anden måde, dette kan løses på af sig selv.

Den bedste løsning til dette er ved, at du inden indlæsning fjerne disse overskydende linjer i dit Excel ark og efterfølgende importere det, så du kun har overskriften med og så vil du her kunne se lige præcis denne og kan hermed i indlæsningsfilen se, at det er den korrekte der kommer med. 

Jeg håber ovenstående giver mening i forhold til problemstillingen og at løsningen vil kunne hjælpe.
Endnu engang mange tak for dit forslag her på forum smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)