Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genvejstast til søgefeltet - bl.a. kunder, varer mv.

0
Har læst på forum at I ikke vil implementere søgemulighed af f.eks. kunder gennem Quicksearch, men kan det tænkes at I misforstår brugerens ønske? (Gilpa.dk / 12046)

Mit tilsvarende ønske går ikke ud på at søge i "QuickSearch-boksen" der åbnes når man trykker punktum - blot en genvejstast til selve søgefeltet.

Behøver ikke være quicksearch - men f.eks. Alt+tast eller Ctrl+tast. Jeg bruger ikke quicksearch særlig meget - netop fordi jeg alligevel skal bruge musen for at komme til søgefeltet og så er musen jo alligevel i brug.

Vh. Lone
i Forslag » Andet af (230 points)
opdateret af 🔒

2 Svar

Det er en god idé - e-conomic kan fx sætte attributten autofocus på søge-inputfeltet, og så vil de nyere browsere automatisk stille cursoren heri. Når det kommer til kundelisten er der jo alligevel ikke andre inputfelter - så det giver ekstra meget mening.

Jeg tjekkede lige om man egentlig ikke kunne TAB'e sig frem til søgefeltet, men det lader ikke til at virke medmindre man med musen har klikket i indholdsrammen først - og så har man jo intet sparet alligevel. :-)
Forslag af (1.1k points)
Det lyder rigtig godt hvis I kan implementere dette.

Som standard i ALLE lister med 1 søgeinputfelt (f.eks. ordreliste, kundeliste, vareliste etc.)
Vil dog ikke mene, at det er nok med at implementere autofocus, for det kræver vel at udgangspunktet er at man "starter forfra" på menupunktet (f.eks. kundelisten) for at cursoren vil stille sig i søgeinputfeltet?
Det sker nemlig ofte at man har fundet og arbejdet på én kunde, vare etc. og herefter skal finde den næste. Her kunne ctrl/alt+tast="ny søgning" være en kæmpe hjælp.:)
(jeg er ikke e-conomic, men håber også at de ser idéen)

De kan nok finde måden at løse det på, men du har ret i at autofocus nok kun ville løse lidt af det.

Du skriver det næsten: På en måde var det vel oplagt at lægge det som en mulighed i quicksearch at blive stillet i søgefeltet - medmindre der er tastekombinationer ledige (der kan jo også blive for mange af disse til at det er til at huske).

Hej Lone

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg har gennemlæst det tidligere indlæg endnu engang og det lader ikke til, at der er sket i misforståelse ud fra det Gilpa.dk efterfølgende svarer. Ønsket her er, at der direkte inde i Quick search vinduet skal kunne søges på kunden.

Du kan på en hurtig måde komme ind i dit søgefelt, dette gør du ved, at trykke alt+shift+s når siden er aktiv, så vil søgefeltet med det samme blive aktivt og håber dette vil kunne gøre din arbejdsgang lettere.
Jeg håber også dette vil kunne hjælp JBK, der har været med til at kommentere på dette (tak for det).

Det henviste indlæg vil bibeholde sin status, så håber meget ovenstående vil kunne bruges. Af den grund jeg også sætter dette til implementeres ikke, da der forefindes en løsning.

Endu engang mange tak for jeres forslag og engagement her på forum smiley


 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)