Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Brug af debitormodul med Halbooking?

0
Hej

håber I kan hjælpe mig :-) har lige konverteret vores regnskab til Economic, og overvejer nu at flytte debitorerne over også. "Problemet" er at de er i halbooking - er der nogen som har erfaring med, hvordan man kører dem over i Economic ?

På forhånd tak

mvh Christina
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Christina

Mange tak for dit indlæg smiley
Dejligt du har konverteret til e-conomic og mon ikke det kan lykkedes at få dine debitorer med over. Umiddelbart har jeg ikke selv kendskab til Halbooking, så derfor må andre meget gerne byde ind.

Det jeg kan hjælpe dig med er, at i e-conomic kan du altid indlæse data er det i filen csv. semikolonsepareret, så kan du derfor få en sådan fil ud fra Halbooking, så vil du sagtens kunne benytte dig, af denne og importere den i e-conomic.

Ellers så kan du altid tage kontakt til Halbooking, det kan være de selv har kendskab til det og har haft andre kunder, med samme spørgsmål.

Jeg håber ovenstående kan bringe dig videre og derudover vil jeg sige hjertelig velkommen til e-conomic smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)