forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

sprog på kontotekster

0
Det vil være fint, hvis der kunne oprettes et felt på hver konto, hvor man kunne skrive kontotekst efter brugersprog. Så kan vi lave en balance på dansk og moderselskabet kan lave en balance på engelsk, hvis brugeren er defineret som engelsk bruger.
spurgt 17 Okt, 2014 i Forslag » Andet af Brian Hansen9 (120 points)
status opdateret 11 Nov, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Brian

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se, at har du både danske og engelske brugere på din aftale, så vil det være svært i forhold til kontoplanen, da den vil være dansk i forbindelse med, at e-conomic aftalen er oprettet med dette sprog og danske standarder.

Når vi kigger på, hvordan dette teknisk skulle blive håndteres i e-conomic, så ville det skulle gøres ved en form for sproglag. Når det er sagt, så ligger der nogle komplikationer i hvordan disse skal oprettes, du vil skulle oprette disse selv og ligge ind i systemet, da største delen af de kontoplaner der er i e-conomic er standardiserede efter dit ønske, som kunde.
Samtidigt med, at hvad hvis der sker ændringer i en kontoplan løbende, så kræver det også en del egen vedligeholdelse og det kan ske, der mangler at blive rettet til eller fra.

Har du engelske brugere eller revisor så er det, at anbefale du fra start oprette kontoplanen på engelsk, så den er mere international og kan anvendes at alle brugere.

Dit ønske vil, på baggrund af ovenstående ikke blive tilgodeset på nuværende tidspunkt, jeg vil alligevel sige dig tak for forslaget, da vi nu er opmærksomme på dette er et ønske.
 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 11 Nov, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
overvejes× 117
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”