forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Manuelle fakturaer i Omsætnings/faktureringswidget under kunder

0
Jeg kan ikke forstå hvorfor mine manuelle fakturaer og indbetalinger ikke bliver knyttet an til de kunder der bliver vist i det overblik man kan hive frem under 'Salg>Kunder>Andre muligheder-Vis oversigt'.

Jeg registrerer de samme ting under en manuel faktura som for de fakturaer der genereres gennem e-conomics faktura-flow.

Dvs. det kan knyttes an til en kunde, der er et fakturanummer, der er forfaldsdato - Jeg kan ikke se hvorfor det ikke kan vises under den samlede omsætning i en widget når man godt kan finde tallene frem under rapporterne.

Desuden kunne det være fedt at kunne se omsætningstallene allerede på 'Hjem'-siden, hvor der er plads til en ekstra widget nede i højre hjørne.

De bedste hilsner

Thomas
spurgt 16 Okt, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af tgr (240 points)
status opdateret 13 Nov, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Thomas

Mange tak for dit indlæg og hvor er det godt du bringer dette på banen smiley
Det er korrekt, at når du står under oversigten så vil den herinde kun tage udgangspunkt i de fakturaer der bliver lavet under fanen salg og oprette informationen ud fra dette.

Proceduren i forhold til kundefakturaer og manuelle kundefakturaer er, som du skriver næsten den samme. Den eneste forskel der dog alligevel ligger er, at du ved bogføring af en kundefaktura under salg tilknytter varer og dette gør du ikke når du laver den manuelt.
Når du kigger på oversigten, så tager den både udgangspunkt i varer samt den samlede omsætning heraf og der er derfor en sammenkobling her, der gør de ikke bliver medtaget herunder.

Det samme gør sig gældende under oversigten under hjem fanen, her baserer den sig også kun på salg fanen. Som du måske også har lagt mærke til, så kan du fremkalde fakturaerne via PDF og det er dette den er optimeret til.

Vi har på tegnebrættet at forbedre oversigten under salg og den du ser på hjem fanen, så de giver et rigtig godt overblik og gør det mere overskueligt i forhold til hvad du har liggende, af tilgodehavende hos dine kunder.
Jeg kan derfor på nuværende tidspunkt ikke sige om der vil komme en saldo hvor du kan se de udestående fakturaer der er lavet manuelt sammen med dem der er lavet under salg, dette er alt sammen noget vi samler op på løbende fra dig, som kundes henvendelser så derfor er det super du kommer med din feedback.

Jeg vil endnu engang sige dig tak for dit forslag og selvom det ikke bliver implementeret på nuværende tidspunkt, så er din stemme hørt smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 13 Nov, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”