Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Godkende enkelte posteringer i en kassekladde - ikke via dato

+7
Hej e-conomic

Vil I se på muligheden for, med flueben, at vælge hvilke posteringer der skal godkendes i kassekladden?

Så vidt jeg kan se, er der pt. kun mulighed for at vælge alle posteringer for en bestemt dato og for os er dette ikke helt hensigtsmæssigt.

Jeg ser frem til at høre fra jer. :-)

 

Vh HelleA
i Forslag » Andet af (5.9k points)
lukket af
Hej Helle

Det er nu muligt at bogføre valgte posteringer i kassekladden.

Du gør det ved at hakke dine posteringer af ude til venstre og trykke på 'bogfør posteringer'.

Jeg håber det er noget du kan bruge din jeres hverdag :)

Mange tak for at byde ind her på vores forum og rigtig god jul.

Hilsen Jesper Mieritz

2 Svar

Hej Helle

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg er enig med dig i, at det vil være super smart og gøre det nemt, at kunne sætte flueben i enkelte posteringer og efterfølgende bogfører kun dem.

Dette er en mulighed, når du er administrator. Her kan du gå ind og sætte et flueben under kassekladdeopsætningen at det skal accepteres en delvis bogføring af godkendte posteringer.

Dit forslag har tidligere været oppe at vende her på forum og er i den forbindelse også blevet afvist desværre, årsagen er, at når vi går ind og laver en sådan funktions ændring tilgængelig for alle brugere så er der nogle funktioner i forhold til administratorbogføringen vi også skal ind og tage hensyn til, så det ikke ændres til fordel for, at der er andet for andre brugere der vil blive ændret i dette tilfælde for administratoren.

Når det er sagt, så vil jeg gerne tage dit forslag op til overvejelse endnu engang, så vi kan se om vi ikke kan lave en funktion der går ind og dækker både administrators situation, samt den du sidder i. Derudover vil der også synspunkter fra vores teknikkere også inddrages i processen.

Jeg vil herinde opdatere hvad vi kommer frem til smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej economic, dette indlæg har været under overvejelse siden 2014. Har I ikke mulighed for en opdatering?

Det vil være en stor hjælp for os at få tilføjet en "fluebensløsning"
Hej Kristian
Mange tak for din kommentar til dette.

Jeg vil give dig helt ret i, at dette vil gøre det nemmere i forbindelse med bogføring.

I forhold til de andre forbedringer vi foretager i systemet, samt vedligeholdelse kan jeg ikke love noget omkring hvornår at dette vil blive en mulighed i systemet, men du skal vide jeg netop har genoptaget dette, og der vil blive kigget på om der kan findes en mulig løsning til dette.

Du skal i hvert fald have mange tak for at skrive dette. :)

Hej Helle og andre som kigger med smiley

Vi har modtaget dette forslag et par gange og andre lignende hvor det handler om, at kunne "slette enkelte posteringer" af gangen og det vil for mig være samme funktion hvis det f.eks. skulle kunne bogfører flere posteringer af gangen.

Selvom, at dette indlæg efterhånden er ret gammelt så er der ikke noget nyt i sagen - vi har kigget på nogle løsninger men ikke noget større vi er gået videre med.
Jeg lukker ned for dette indlæg med henvisning til et lignende - så vi har det samlet på et sted.

Rigtig god dag og godt nytårsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)