Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Søg på en ardresse

+1
Jeg syntes det vil være en rigtig go ide hvis man kunne søge på en ardresse

Håber også der er mange andre der ville give mig ret i det.
lukket som en kopi af: Bedre søgefunktion
i Forslag » Andet af (200 points)
lukket af 🔒
Absolut enig, har forespurgt på det i mange år.

2 Svar

Hej Det kan lade sig gøre at søge på adresse, men det er besværligt. klik på rapporter derefter "fold" kunder ud og klik på kunder igen, søg på hele kartoteket. Derefter kan man klikke øverst og vælge sortering adresse. Håber det giver mening.
Forslag af (710 points)
Søge og søge. Det er et alfabetisk register man så får, ikke rigtig søgning. Men bedre end ingenting.

Hej Martin

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg er helt enig i, at det vil gøre det meget nemmere at fremfinde din kunde (debitor) har du mulighed for, at søge på andet en navn og nummer.

Der har tidligere været indlagt forslag omkring dette her på vores forum, som også nævnt i denne tråd og det er også overvejet og ligger hos vores teknikkere, som en forbedring af systemet.

For at vi ikke skal have for mange af de samme forslag her på vores forum, vælger jeg lukke dette og henvise til et tidligere indlæg.
Du vil i dette kunne følge udviklingen.

Jeg vil endnu engang sige dig tak for dit indlæg og for atter at gøre os opmærksomme på dette smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)