Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Likviditetsoversigt

+4
Var det muligt at lave en likviditetsoversigt ud fra saldoen på banken, de skrevne fakturaers betalingsbetingelser samt leverandørfakturaernes betalingsbetingelser?

I mine øjne så ligger alle oplysninger jo i systemet, så det er vil bare at få devineret en udskrift?
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Satansyngel

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se at det vil være en nem måde at danne sig et overblik over likviditeten på, kunne du i e-conomic udskrive en sådan oversigt.

Du har ret i, at alle informationerne de ligger i e-conomic, der ligger dog også nogle tekniske aspekter i dette og hvordan systemet vil skulle samle dataen. Derudover er der og en vurdering af hvordan denne information modtages af alle vores brugere også dem, der ikke benytter sig af f.eks. betalingsbetingelser på leverandører og hvor retvisende vil det så være, er du i god tro om, at din likviditet er, som den oplyses benytter du dig nu ikke af denne funktion. 
En sådan rapport kan derfor godt gå ind og forvirre mere end den måske vil gavne.
Vi forsøger i e-conomic at ramme bredt og i den forbindelse også gøre det brugervenligt for så mange, som muligt og derfor er dette også en af de økonomiske styrringsværktøjer vi har valgt skal være en del af programmet.

Dit forslag vil på nuværende tidspunkt ikke blive implementeret i systemet. Du vil derfor selv skulle holde dine udestående debitorer og kreditores saldo op med hinanden.

Jeg vil sige dig mange tak for forslaget og dit engagement her på forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)