Leverandør sortering ved "Konverter til leverandørbestilling"

0

Hej,

 

Er jeg den eneste der ikke kan se logikken i at når man ligger sine ordre til bestilling, så kommer leverandørerne op i tlf nummer rækkefølge.

Jeg kan bedre huske deres navn end telefon nummer

Og mindst man selv kan vælge hvilken rækkefølge de skal være i

Derudover så ville det være en stor fordel hvis man kunne tilknytte en leverandør til et produkt, så man ikke skal have denne viden liggende i hele firmaet, men så denne leverandør kommer op som forudvalgt når man vil ligge den til Konverter til leverandørbestilling

Ville fremme arbejdet her

 

Finn - NSHP.DK

 

i Forslag » Andet af (380 points)
status opdateret af
Hej e-conomic og Finn,

Jeg har næsten samme problem. Når man kan oprettet et leverandør varenummer på en vare så forstår jeg ikke at man ikke samtidig kan tilknytte en leverandør til en vare. Det er jo ved mange vare og leverandører en stor opgave at holde styr på hvor man bestiller varen, det skulle jo alt andet lige være et simpelt felt.

Derudover har jeg samme problem som dig Finn, når man opretter en salgsordre så skulle "overfør til leverandør bestilling" funktionen jo tage med i betragtning (evt. ved flueben) at tildele varen per tilknyttet leverandør

Mvh Jesper Friis

2 Svar

Hej Finn

Vi har en bestillingsapp til e-conomic der kan klare den opgave.

Hvis du vil høre mere så kontakt os på telelfon 7015 7600 eller mail salg@itnvision.dk

Eller vi har en video af app på følgende link:

http://itnvision.dk/itnbizz

i højre kolonne tryk leverandørbestilling.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18k points)
Hej Finn

Tak for dit indlæg og dit fine forslag.

Det er korrekt at listen over dine leverandører fremgår efter numerisk rækkefølge, så hvis dine leverandørnumre er tastet ind som deres telefonnumre, så vil de blive sorteret efter telefonnummer, dette er korrekt.
Imidlertidig er menupunktet "Overfør til leverandørbestilling" stadigvæk i vores "gamle design" og det skal naturligvis ikke forblive heri.

Ved overgang til det nye design for dette menupunkt er jeg overbevist om at vi vil introducere vores "inline-search" i kartoteket, så du vil kunne søge på både navn og nummer, så I den forbindelse vil din forespørgsel være opfyldt.

Med hensyn til at koble en vare til én leverandør skal vi passe lidt på, der er e-conomic brugere som kan købe den samme vare fra flere forskellige leverandører, og hvordan skal den så sondre på om  skal være den ene eller den anden leverandør?
Så det er ikke noget jeg ser vil være hensigtsmæssigt at implementere for samtlige e-conomic brugere på nuværende tidspunkt.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Lauris,

Med hensyn til at koble leverandøre sammen med produkter, så må jeg desværre sige du har helt uret.
Jeg tror at laver i en afstemning imellem jeres kunder, så har 9 ud af 10 en fast leverandør på bestemte produkter - og i kan jo bare sætte systemet op til at foreslå standard leverandør med mulighed for at kunne ændre det.
Ydermere, så kræver den nuværende metode at man har en ekstern leverandør liste liggende i firmaet - eller at info ligger - uhensigtmæssigt - hos en person, hvorimod det kunne ligge i Economic, systemet vi arbejder i hverdag og hele tiden.
Jeg kan ikke se andet end at det kan ikke gå hurtigt nok med at få det integreret i systemet.

Finn - NSHP.DK
Hej Lauris,
Jeg må indrømme at jeg også stiller mig uforstående overfor dit augment omkring at der er flere brugere, der køber den samme vare hos flere forskellige leverandører - jeg har meget svært ved at se hvordan et flertal af brugerne kan købe den samme vare hos flere forskellige leverandører - kan du ikke uddybe hvad du baserer dette på?
Derudover er jeg ligeså forundret over at du mener det ikke er muligt at styre for de brugere der så har flere leverandører til den samme vare. Det må vel være løsningen med et felt der henviser til en leverandør, er feltet udfyldt med denne henvisning bruges leverandøren. Er feltet ikke udfyldt benyttes der ingen leverandør, dermed kan begge få glæde af dette?
MVH Jesper Friis
Hej Lauris

Hvornår implemeneres det nye desing på leverandørsøgning når en ordre konverteres til leverandørbestilling?

Mvh Klaus Brøcker
Hej,

Søgningen, eller den manglende søgning på leverandørnavn, ved konvention til leverandørbestilling, er også et stort irritationsmoment hos mig. Hvornår forventes det rettet?
Hilsen Dorthe
Hej Dorte og Klaus

Det er efterhånden vidst ikke nogen hemmelighed at vi har haft nogle driftsproblemer, og har haft løsningen af disse prioriteret som den absolutte nummer 1.

Dette betyder også at øvrige feature requests som ovenstående er røget bagerst i køen. Derfor er dette ikke noget der står til at udkomme snarligt, men naturligvis stadigvæk et punkt vi er opmærksomme på.

Jeg vil videregive feedbacken på at dette stadigvæk er et meget stort ønske.

Mvh. Lauris
Det bør blive muligt at koble en vare til en leverandør, jeg kan ikke se problemet med flere leverandører til samme vare,man laver da bare en rullemenu, hvor den ønskede leverandør kan vælges. Alle oplysninger er tilgængelige i economic, det er bare at lave et link.
Mvh. Ole
Ja - eller lave en foretrukken leverandør, med mulighed for at ændre den.
Som det er nu, så skal man som medarbejder kunne samtlige varernumre i hovedet og kunne huske hvem det er man bestiller dem hos - var det ikke noget Lidl's kassemedarbejdere skulle tilbage i 90'erne??
Alt sådan noget viden burde ligge inde i Economic og ikke være overladt til om medarbejderen kan huske det eller ej