Projekt-kolonne i kladden

+1
Hej e-conomic

Er det muligt at få en kolonne i kladden der viser hvilket projekt et givent bilag er lagt i kladden på? I dag kan man se afdeling - men ikke projekt. Det savner vi!!

Mvh
Andreas Borris
Keepers
i Forslag » Andet af (270 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Andreas

 

Tusind tak for dit indlæg og det glimrende forslag. Der er én stor faktor der spiller ind på at vi ikke allerede viser "Projekt" i kladden, plads mangel!
Når man sidder med en opløsning på 1920x1200, så virker det realistisk at smide en kolonne mere ind med projekt, men e-conomic skal for så vidt muligt køre i det flest skærmopløsninger, og her bliver tingene altså hurtigt klemt sammen.

 

Så kan man selvfølgelig argumentere for at den "ekstra" kolonne der er plads til (afdeling f.eks.) skulle være dynamisk således at man selv kunne vælge, men så indfører vi igen noget kompleksitet som virker unødvendigt i forhold til det udbytte den brede skare af e-conomic brugere ville opleve.

 

Der er dog alternativer. Hvis du ønsker at se "Projekt" i din kladdelinje kan du gøre det ved brug af Superkladden hvor du helt dynamisk styrer hvilke kolonner du vil se i din kladdelinje, og her indgår projekt ligeledes. Så den er ihvertfald et glimrende alternativ for de brugere der ønsker en mere dynamisk kladdelinje.

 

Håber at dette har kastet lidt lys over sagen og at du vil kunne bruge mit forslag i dit fremadrettede arbejde.


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)