forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Projekt-kolonne i kladden

+1
Hej e-conomic

Er det muligt at få en kolonne i kladden der viser hvilket projekt et givent bilag er lagt i kladden på? I dag kan man se afdeling - men ikke projekt. Det savner vi!!

Mvh
Andreas Borris
Keepers
spurgt 9 Okt, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Keepers (270 points)
status opdateret 10 Okt, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Andreas

 

Tusind tak for dit indlæg og det glimrende forslag. Der er én stor faktor der spiller ind på at vi ikke allerede viser "Projekt" i kladden, plads mangel!
Når man sidder med en opløsning på 1920x1200, så virker det realistisk at smide en kolonne mere ind med projekt, men e-conomic skal for så vidt muligt køre i det flest skærmopløsninger, og her bliver tingene altså hurtigt klemt sammen.

 

Så kan man selvfølgelig argumentere for at den "ekstra" kolonne der er plads til (afdeling f.eks.) skulle være dynamisk således at man selv kunne vælge, men så indfører vi igen noget kompleksitet som virker unødvendigt i forhold til det udbytte den brede skare af e-conomic brugere ville opleve.

 

Der er dog alternativer. Hvis du ønsker at se "Projekt" i din kladdelinje kan du gøre det ved brug af Superkladden hvor du helt dynamisk styrer hvilke kolonner du vil se i din kladdelinje, og her indgår projekt ligeledes. Så den er ihvertfald et glimrende alternativ for de brugere der ønsker en mere dynamisk kladdelinje.

 

Håber at dette har kastet lidt lys over sagen og at du vil kunne bruge mit forslag i dit fremadrettede arbejde.


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Okt, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”