Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturering til Region Sjælland

0
Mon ikke der er andre brugere af e-conomic der nu har problemer med deres EAN fakturering til Region Sjælland efter de har ændret kravene til indkommende fakturaer?

Har ikke erfaring med at programmere, men det burde vel være muligt at få skabt hul igennem igen, så der ikke først skal faktureres via virk.dk, for dernæst at oprette manuelle fakturaer i e-conomic?
lukket med noten: Inaktivitet
i Spørgsmål » Salg af (120 points)
lukket af 🔒
Hej lla
Jeg tror, det er de færreste, der kan hjælpe dig, hvis de ikke kender problemet!
mvh
Finn
e-consultic.dk
Ifølge Region Sjællands hjemmeside skal du bruge EAN-nr. og påføre bestillerens navn/mailadresse, når du laver fakturaen. Det er der ingen problemer i med e-conomic.

Er du stødt på andre krav fra Region Sjællands side, som ikke fremgår af deres hjemmeside?

1 Svar

Hej lla

Mange tak for dit spørgsmål her på vores forum smiley
for at vi kan finde ud af hvad det er for nogle krav der skal imødekommes, så vil jeg meget gerne høre mere omkring dette.
Hvad er det der skal stå angivet og hvor i den OIOXML fil, vil det skulle stå i forhold til kravene.

Jeg vil meget gerne høre mere omkring ovenstående, så vil jeg undersøge det nærmere for dig. smiley

ps. tak til både Finn og Nette for kommentarer


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)