Ubetalte købsfakturaer

0
Hej

På forsiden (hjem) er der et smart overblik over ubetalte salgsfakturaer.

Jeg savner et lignende view (fx. i den tomme firkant til højre på "hjem" siden) med et overblik over forfaldne/ubetalte købsfakturaer.

Hvis jeg taster en betalingsdato ind, når jeg bogfører købsfakturaen (hvilket jeg altid gør - eller systemet gør det selv) kunne man måske lave et udtræk på denne dato, så man har et hurtigt overblik over udgifterne.

Helt konkret ville jeg gerne bruge det til på ugebasis at lave et lille "mini-likviditets budget" som en pejlesnor i forhold til cashflowet i banken. Så jeg hurtigt kunne se, hvad jeg har fået solgt og købt i de kommende uger.

Håber I kan finde en måde at løse det på engang.

vh. NIZE equipment

/Nina
i Forslag » Andet af (640 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Nina

Tak for din henvendelse og dit glimrende forslag.

Vores nye feature "Ubetalte salgsfakturaer" er det første lille skridt i en storslået plan om at lave en Dashboard baseret "Hjem" fane. Hvor vi ønsker at tilføje widgets/features der gør det muligt at danne sig overblik og måske mini-likviditetsbudgetter. Derfor er dette stadig noget der er under, konstant, udvikling.

Jeg er ikke sikker på at vi har lige præcis ubetalte købsfakturaer med i planerne, men det er ihvertfald noget jeg noterer mig og giver videre til de ansvarlige.
Dette specifikke forslag vil jeg kategorisere som "implementeres ikke" - da det ikke er en feature vi vil udarbejde enkelt stående på nuværende tidspunkt, men når vi skubber mere "Dashboard" ud på hjemfanen, vil det kunne inkluderes.

Så du får et "implementeres ikke" - men i reelt bliver det sikkert implementeret, ude i fremtiden.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)