Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Søgekriterier

0
Hej hej. Har et kæmpe ønske om, at man også kan få mulighed for at søge i kundekartotek på kundens adresse og ikke på kundenr. og navn.

Og endnu en brændende ønske: Når man surfer i en faktura, vil det være rigtig rart, at man kommer tilbage til den side man korrigerede på i stedet for at komme tilbage til første side.
lukket som en kopi af: Debitor søgning
i Forslag » Andet af (200 points)
lukket af
Enig, søgefunktionerne i E-conomic trænger til en opstramning. Der burde være en generel søgefunktion hvor man får flere resultater frem når man søger på vare eller kunde, adresser osv. En rigtig søgemaskine bygget ind i E-conomic, tak!

1 Svar

Hej R. Pedersen

Mange tak for dit forum spørgsmål.

Jeg kan se at vi allerede har et forslag om dette og at det er sat til overvejelse så det er på vej. :) Du kan læse mere om hvad der sker frem over via dette link: http://forum.e-conomic.dk/13069/debitor-sogning
Jeg lukker derfor dette forslag og henviser til linket :)

Rigtig god dag til dig :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Kathrine Rydahl</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (960 points)