Indlæs flere FI-adviseringer ad gangen

0
Hej

Jeg kunne frygtelig godt tænke mig en mulighed for at indlæse flere FI-adviseringer fra banken ad gangen (hvis det ikke allerede er muligt).

Når der er flere adviseringer skal man først klikke på FI-adviseringer, dernæst vælge fil, klikke OK - og klikke indlæs - og klikke ok. Og såvidere for hver fil der er.

Der er også en forholdsvis stor risiko at man kan komme til at læse den samme fil ind flere gange, specielt hvis der ligge en 5-10 sykker....

/Erik
i Forslag » Andet af (790 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Erik

Jeg kan godt se at det i tilfælde kan ske at man får valgt de samme filer og overført en fil der allerede har været overført. Jeg har selvsagt ikke et overblik over for hvor mange dette er en reel udfordring, så jeg er spændt på at se om der vil komme større tilslutning til dette - hvilket bestemt skal være velkommen.

Som det ser ud lige nu tænker jeg at det er muligt at administrere anderledes, f.eks. ved at flytte filer der allerede er overført til en anden mappe på sin pc så man ikke kommer til at overføre den igen.

For nu vil jeg sætte forslaget til implementeres-ikke, da jeg tænker vi kan benytte vores ressourcer på funktioner der kan ramme breddere, så jeg vil ikke give dig falske forhåbninger om at dette bliver lavet.

Dog skal der selvfølgelig være plads til genovervejelse hvis det viser sig at være et mere generelt behov. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)