forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indlæs flere FI-adviseringer ad gangen

0
Hej

Jeg kunne frygtelig godt tænke mig en mulighed for at indlæse flere FI-adviseringer fra banken ad gangen (hvis det ikke allerede er muligt).

Når der er flere adviseringer skal man først klikke på FI-adviseringer, dernæst vælge fil, klikke OK - og klikke indlæs - og klikke ok. Og såvidere for hver fil der er.

Der er også en forholdsvis stor risiko at man kan komme til at læse den samme fil ind flere gange, specielt hvis der ligge en 5-10 sykker....

/Erik
spurgt 6 Okt, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Gilpa.dk (790 points)
status opdateret 8 Okt, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Erik

Jeg kan godt se at det i tilfælde kan ske at man får valgt de samme filer og overført en fil der allerede har været overført. Jeg har selvsagt ikke et overblik over for hvor mange dette er en reel udfordring, så jeg er spændt på at se om der vil komme større tilslutning til dette - hvilket bestemt skal være velkommen.

Som det ser ud lige nu tænker jeg at det er muligt at administrere anderledes, f.eks. ved at flytte filer der allerede er overført til en anden mappe på sin pc så man ikke kommer til at overføre den igen.

For nu vil jeg sætte forslaget til implementeres-ikke, da jeg tænker vi kan benytte vores ressourcer på funktioner der kan ramme breddere, så jeg vil ikke give dig falske forhåbninger om at dette bliver lavet.

Dog skal der selvfølgelig være plads til genovervejelse hvis det viser sig at være et mere generelt behov. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 8 Okt, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”