Informizely customer feedback surveys

Skjule varelinier på faktura

0
I forbindelse med vores projekter bliver der både indtastet tid fra de forskellige medarbejdere, men samtidig anvendt en lang række vare i forbindelse med projekterne.
Disse vare er vi nød til at registrere på fakturaen for at få det korrekte lagertræk.
Jeg er imidlertid ikke interesseret i, at kunden kan se alle disse linier, men kunden skal kun kunne se én linie, nemlig den faste pris jeg har givet i tilbuddet. Hvordan skjuler jeg varelinier på fakturaen og lader tilbudsprisen stå alene? hvordan undgår jeg at både tilbudspris og varernes enkelte udsalgspris begge bliver bogført?
Det mest fornuftige var, om jeg kunne føre varelinier ind i projektet, så de blev lagertrukket og udgiftsført og jeg så bare oprettede tilbudet, som jeg opgraderede til ordre og derefter til faktura?
lukket
i Spørgsmål » Salg af (170 points)
opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej,

Jeg har faktisk tænkt lidt over dette, og kommet frem til der er en mulighed som vi måske kan gøre brug af.

Hvis du går under fanebladet indstillinger og Lagerkladder. Her kan du i typen vælge Overfør sag, og kalde den det, du nu mener giver mening   Når du så går under fanebladet Projekt så vil du nu have en kladde under rubrikken Vareforbrug. Her er den mulighed jeg snakker om, og den tror jeg du kan gøre brug af, når du skal registrer varer med lagertræk, på sager.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af


Hej,

Ja du kan desværre ikke gøre det som du ønsker, de snakker nemlig ikke sammen på en sådan måde, således det kan blive gjort nemt og hurtigt. Desværre  

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)