Informizely customer feedback surveys

Layout - nyt felt

0
Hej

Jeg har en kunde som meget gerne ville have dimensionen "afdeling" med på hendes faktura, på varenummer niveau.

Kan vi få tilføjet det felt, så man kan vælge det?

 

På forhånd tak

Mvh. Bitten
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Bitten,

 

mange tak for dit indlæg og forslag.

 

Jeg kan godt se det ville give mening for nogle af vores kunder, at have dette på som tilvalg til de andre kolonner under dit fakturalayout - du har jo allerede muligheden for at vælge hvilken afdeling selve fakturalinjerne skal beregnes på. Det jeg tvivler en smule på er, hvor mange kunder der vil drage nytte af denne funktion i forhold til de ressourcer det kræver. Normalt bruges Afdelingsfunktionen jo mere internt, i forhold til rapportering af afdelingsregnskaber mv. og ikke så meget udgående information til dine kunder om hvilken afdeling de er faktureret fra. 

 

Jeg vil dog rigtig gerne lade denne tråd stå så flere kunder kan stemme for, og så må vi måle tilslutningen og overveje om det er noget vi skal have implementeret.

 

Du ønskes en god weekend herfra smiley


Med venlig hilsen

Jannik Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.4k points)
Hej igen Bitten,

 

efter vores interne prioriteringsmøde har vi besluttet ikke at gå videre med dette forslag. Begrundelsen er, som også før nævnt, at afdelingskoderne bruges til internt afdelingsregnskab, og oftest ikke som informationsredskab til kunden på selve fakturaerne.

Med ovenstående in mente føler vi, at vi hellere vil prioritere andre ting som kan have mere værdi, for flere kunder.

Der er dog intet der forhindrer vores kunder i at referere til afdelingen på anden vis. Man kunne eksempelvis sætte afdelingen ind under Beskrivelse på varelinjerne, Tekst1 eller Tekst2, sådan at man altid har referencen på kundefakturaen - omend de sidstnævnte ikke vil komme med på varelinjeniveau på fakturaen.

Jeg vil klassificere dette indlæg som "implementeres ikke" for nu, men holder naturligvis øje med trafikken og tilslutningen til indlægget, fra andre kunder. Vi ophæver

Du ønskes en god aften herfra. :)

Med venlig hilsen

Jannik Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.4k points)