Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Migrering af debitor konti

0
Vi har behov for at kunne samle 2 debitor konti til 1.

Vi har en del af vores debitorer liggende som dobbelte - det skyldes at vores webshop, automatisk opretter et kundenummer ved overførsel af en "ny" debitor - samme debitor kan godt være lagt manuelt ind som debitor i forvejen.

At kunne samle 2 eller flere konto ville være en stor hjælp, så der ikke skal ledes i flere konti.

Emballage til din webshop - Papkasser, tape, bølgepap, poser, bobleplast og meget mere.
i Forslag » Andet af (1.1k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Christian

Tak for din indlæg

Jeg kan meget vel se hvordan dette kunne være en super smart funktion for jer,.

Dog vil jeg sige at dette ikke er noget der på nuværende tidspunkt er muligt i e-conomic og heller ikke vil blive det i den nærmeste fremtid. Dette ville give anledning til mange fejl da man muligvis kunne lægge kunder sammen og senere fortryde dette, hvis dette skulle ske ville det kræve at systemet huskede hvilken del af historikken der hørte til de sammenlagte kunder og hvis der skulle være lavet nye fakturaer senere hen ville det ikke være muligt at vide hvor disse hørte til.

Som det er på nuværende tidspunkt er det muligt at spærre de kunder der ikke længere skal bruges og oprette en hvor det så er muligt at overfører en saldo til, dog skal det siges at ønskes denne på faktura niveau skal fakturaer krediteres og laves på nu på denne kunde. Dette kan gøres gennem en manuel kundefaktura.

Rigtig god aften

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Juliet Dangaj</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.6k points)