Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Linjer i skabelon

+1
Hej

Jeg bruger ofte skabeloner til bogføringsposter og vil gerne have mulighed for at oprette flere linjer i skabelonerne.

Der er pt. kun 25 linjer at gøre godt med og det er ikke nok til mit behov.

Er det noget I har mulighed for at udvide i nærmeste fremtid ?

Mvh Dorte Kromann
i Spørgsmål » Andet af (420 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej  Dorte

Tak for dit forum spørgsmål.

Jeg kan godt forstå i dit tilfælde at det ville være dejligt med mere end de 25 linjer. Det er desværre sådan at der kun er plads til 25 linjer i fordelings skabelonen, det er en vurdering her inde fra om hvor mange linjer man har brug for at kunne taster og et spørgsmål om hastighed og overblik i kassekladden.
Det du i stedet kan gøre og hvad jeg vil anbefale dig er at oprette en kassekladde kun til de posteringer og så have det som en stående kassekladde, så kan du have lige så mange linjer som du har brug for, og du kan 0 stille den hver gang du har bogført i den og så husker den det til næste gang. Det giver et meget bedre overblik og du kan nemt ændre i den hvis der sker ændringer. Tjek dette link hvordan du laver en stående kassekladde.

Jeg håber dette hjælper dig og ellers er du velkommen til at ringe eller skrive til vores info så hjælper vi dig meget gerne videre :).

Rigtig god dag :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Kathrine Rydahl</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (960 points)
Hvordan kan det være, at indlægget markeres "Løst", det er da falsk varebetegnelse.
Markeringen burde være "Gennemføres ikke".
Hej Erik.
Tak for input.
Jeg har valgt at skrive løst grundet at det er kategoriseret som et spørgsmål.
Løst er et "tag" som bliver brugt på spørgsmål sådan at vi kan holde styr på hvad der er forslag og spørgsmål. Og derfor bruger vi ikke "Implementeres ikke".
Vi vil i fremtiden forsøge at gøre det mere overskueligt hvad proceduren er for forum forslag.
Så igen tak for dit input :)