Mulighed for at udnytte forskellige betalingsfrister hos kreditorer

0
Vi savner kraftigt at kunne udnytte en del af vores leverandørers tilbud om at få f.eks 1,5% rabat ved at betale indenfor 8 dage, men som vi kan se det så findes denne mulighed ikke i Economic udover at rette hver enkelt varelinie på en faktura?

 

Vh

 

Landberg.dk
i Forslag » Andet af (320 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Claus

Tak for dit indlæg og det glimrende spørgsmål.

Jeg kan da sagtens forstå at du ønsker at udnytte den rabat din leverandør tilbyder dig her.
Imidlertidig er hensigten i e-conomic dog at man genskaber den leverandørfaktura man har modtaget.

Jeg kan selvføgelig sagtens se det uhensigtsmæssige ved så at skulle ind og gange samtlige linjer med 0,985 eller påføre linjerabat for at få disse 1,5% i rabat.
Jeg syntes dog jeg har en glimrende idé, vi har jo en funktion der hedder Samlerabat i oprettelsen af vareleverandørfakturaen og ved opsætningen af leverandørgruppen kan du vælge at denne samlerabat skal fordeles ud på varerne.

Med ovenstående opsætning vil den så faktisk fordele det forholdsmæssigt ud på linjerne. Så er den eneste manøvre du skal lave at finde det beløb de 1,5% udgør og taste dette som samlerabatten på vareleverandørfakturaen.

Skulle du være i tvivl om noget af ovenstående eller opsætningen hertil, så er du velkommen til at vende tilbage, hvad end det er i dette indlæg eller på en af vores support kanaler.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)