Søgefunktion til abonnementer i Ny economic

0

Jeg kan se, at I tilbage i 2012 afvise en søgefunktion i abonnements modulet.

I mellemtiden er der kommet en ny e-conomic, og dermed forhåbentligt også muligheden for at implementere søgefunktionen fra f.eks. Igangværende fakturaer, Tilbud, Ordrer, Kunder mv. Jeg kunne blive ved.

Det vil være en stor hjælp, når man har en lang liste af abonnementer hvoraf nogle af dem er relativt ens og man f.eks. skal vælge det rigtige, eller hvis man skal finde et enkelt eller en gruppe af abonnementer frem, der har samme ord i navnet. (og listen bliver jo ikke kortere af, at abonnementer der ikke anvendes mere, ikke kan skjules, f.eks. ved at sætte et check mark i en box kaldet ”Adgang”, som det er muligt at gøre på den enkelte kunde)

 

Mvh

Peter

i Forslag » Dimension (afdelinger) af (130 points)
opdateret af

2 Svar

Hej  Peter,

Vi bruger også abonnement, men vi har faktisk gjort det sådan at vi har lavet et abonnement pr. kunde, da vores kunder ikke altid har et ens abonnement.

 

dem som har , har så en "blandet" gruppe med abonnementer...

Hvordan har du opdelt det?
Forslag af (2.3k points)
Hej Kasper

Mangler der nogle linier i dit skriv ?

Vi har ligesom dig, nogle kunder der har deres egne specielle abonnementer, men det er et fåtal.

Vi har oprettet abonnementer på vores produkter, nogle kunder betaler månedsvis andre kvartalsvis og igen andre årligt, hvilket betyder at vi for samme produkt kan have 3 abonnementer.

Og vi har en lang række af dem, så bliver det til mange abonnementer.

Håber det hjalp.
Mvh
Peter
Det ser sådan ud -  vi har nok samme type at abonnementer som Jer. Det kan godt være lidt svært at overskue engang i mellem.

Jeg savner især forecast på hvad der kommer til fakturering kommende måned.

/kasper
Det har også undret mig, at noget som jeg opfatter som en af de væsentlige funktioner ved et abonnements modul, nemlig forecasting, ikke er med, og endnu bedre ville det være hvis man samtidig også lavede det, så forecast for de næste 12 mdr. opdelt på varenumre kunne overføres til valgte konti på budgettet.

Det har været skrevet om det en hel del tidligere, men e-conomic har ikke prioriteret det.
Vi købte derfor en programmør til at lave en løsning for os - det kostede naturligvis noget, men nu kan jeg se vores abonnementsomsætning pr. måned de næste 24 måneder opdelt i et par præ-definerede varenummer grupper.

Peter
Hej Peter,

Tak for svar - jeg har send dig en privat besked.

Du er klar over du kan finde en bestemt kunde, under kunder og så - vælge knappen til at se tilknyttede abonnementer?
Hej Kasper

Ja, den knap under kunder bruger vi hver gang der skal justeres på en kundes abonnementer :-)

Peter

Hej Peter

 

Tak for din indlæg 

På nuværende tidspunkt er der ikke planer om at lave en søgefunktion under abonnementsmodulet. Dog er det i alle browsere muligt at søge med highlight, dette tror jeg meget vel kan være en brugbar løsning i dit tilfælde.

Alt du skal gøre er at taste Ctrl + F på dit tastatur så vil der efterfølgende komme en søge boks frem på din skræm afhænings af browseren kan det være i et af hjørnerne.

Når denne er fremme kan du heri søge og ord med de fremsøgte vil lyse op på skærmen og der kan hoppes i mellem dem.

Jeg kan godt se at det kan være lidt frustrerende at de tidligere abonnenter kan ses men dettes skyldes historikken i dette abonnement smiley

 

 


Med venlig hilsen

Juliet Dangaj

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.6k points)
Hej Juliet

Nej naturligvis er det ikke en løsning at lave en "ctrl find", hvis det var det, havde jeg jo ikke spurgt om en søgefunktion. "ctrl find" har I jo allerede foreslået for 2 år siden.

Fordelen ved at I implementerer den søgefunktion I allerede har programmeret på abonnementer er jo, at man kan få de f.eks. 6 relevante abonnenter i et view, så man kan vælge den med det rette produkt, når man sammenligner beskrivelserne. Det er lidt svært når man skal hoppe gennem flere skærmbilleder.

Hvad mener du med, at historikken i et abonnement gør at det kan være fustrerende at se ?

Det jeg nævner er blot, at I allerede har programmeret den komponent der skjuler en post under kunder, og samme komponent vil være en hjælp under abonnement. Eftersom I har vurderet, at man skal kunne vælge at fjerne en kunde fra kundelisten (giver god mening hvis kunden er gået konkurs og alle poster er afsluttet), er det vel i samme ånd, at give mulighed for at fjerne et abonnement som ikke vil blive anvendt mere.

Og så kobler jeg dem sammen, og siger; at eftersom man ikke kan søge, så ville det andet da i det mindste være en fordel at kunne skjule inaktive abonnementer, så listen over abonnementer bliver så kort så mulig, men at det da ville være en god idé at implementere den søgefunktion I allerede har programmeret.

Mvh
Peter