Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Slet alle markedere posteringer

+3

Please, please please - indfør en marker og slet alle funktion både for brugere, men ogsåadministratorer... Det er jævnt træls hvis man har meget data i en kassekladde som kommer fra ens kasseapparat.

 

 

i Forslag » Andet af (2.3k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Kaspers,

 

Funktionen "Slet alle posteringer" findes både for administratorer og 'almindelige' brugere. På nedstående billede, er jeg logget ind som 'almindelig' bruger - som du kan se, findes også "Slet alle posteringer" under knappen "Andre muligheder" :)

 

 

 

Vælg funktionen er som sådan ikke en vælg funktion, men en godkendelsesfunktion til administratorer man kan slå til og fra på hver kassekladde. Se evt. mere om denne funktion i vores online hjælpeleksikon her :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)
Sorry - jeg understreger lige min formulering.

 

Jeg ønsker kun at slette de posteringer som jeg har markeret..

 

Enten kan man slette 1 post af gangen ved at bruge , X pr. postering. Eller man kan slette alt.

 

Jeg ønsker sletning af X antal markederede linjer pr. gang.

 

/Kasper
Forslag af (2.3k points)
Arh så er jeg også med :D

Da det ikke er en vælgfunktion, men en godkendelsesfunktion, er det ikke en ændring der ligger lige til højrebenet.

Jeg kan sagtens forstå hvorfor det ville være en fed funktion at have. Jeg ved dog ikke lige hvordan vi skulle kunne implementere det sammen  med den godkendelsesfunktion der allerede er der. To kolonner med mulighed for at hakke posteringerne ville ikke spille. Forslag modtages gerne :)

Det er noget der har været oppe og vende gentagne gange, så input modtages hjertens gerne, så vi måske kan få denne funktionalitet en gang indenfor en overskuelig fremtid :)
Og det jeg vil frem til er at en vælg funktion til at markere en række posteringer i klassekladden for alle brugere ville være rar, især hvis man har store kladder og fx. indlæser fra externe systemer - som vi gør i vores tilfælde.

Vi har nogen gange brug for at fjerne posteringer dateret en bestemt dag, men ikke hele kladden og de 200 andre posteringer som ligger der.

System og udviklignsmæssigt så er der sku ikke stor forskel på om det er slet alle posteringer, eller slet markede postering hvor flueben er sat.
Jeg er helt med - udfordringen ligger nærmere i, at der ikke er nogen vælgfunktion i kassekladden på nuværende tidspunkt. Når du sætter flueben ud for posteringer, godkendes disse, så der skal kodes lidt om og det skal besluttes hvorledes man skulle kunne have en sådan vælgfunktion uden at man mister godkendelsesfunktionen.

Jeg ændrer status på indlægget til overvejes, så vi kan snakke det igennem til næste møde herom. No promisses though :)
Kan desværre ikke implementeres 'bare sådan lige' og det er blevet besluttet, at det ikke er noget vi kan forsvare at bruge uanede ressourcer på her og nu. Jeg håber, at det er noget vi kan implementere engang i fremtiden dog. For nu må vi leve uden.
Klart en feature som vil gøre hverdagen nemmere for mig også. Kunne være fedt hvis gemmer den i "dejligt at have" bunken, hvis i engang fik tid til at lave det.

Mvh
Rasmus
Hej Rasmus,
Det kan du tro, at vi vil gøre. Det er uden tvivl en funktionalitet der er ønsket af flere.
Jeg håber, at jeg i fremtiden kan finde den gyldne løsning og ressourcerne til at få lavet denne forbedring.

Hej til alle der følger med her :)

 

Jeg en rigtig god nyhed til jer. Den har været længe undervejs, men nu er den her! enlightened

Man kan nu markere sine posteringer ved at sætte et flueben ude til venstre. Herefter kan man klikke på andre muligheder -> slet valgte.

På den måde kan man markere mange posteringer på en gang og vælge at slette de valgte posteringer.

Jeg håber vi har en ramt en løsning, der passer flest muligt af jer, ellers er vi som altid åbne for forslag :)

 

Rigtig god dag til jer allesammen smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Endelig!!!! Super ferie high-five herfra...

Den var længe undervejs - men skal nok blive brugt flittigt...

den er næsten et helt nyhedsbrev værdigt!
Haha, det kan være jeg skal lokke vores marketingafdeling til at snige en linje ind med det i næste nyhedhedsbrev ;-)

Men lækkert du er glad for det! Du får sgu også en highfive tilbage herfra grundet din gode tålmodighed! :-D