forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

rette et helt bilag ad gangen altså flere posteringer

0
Det vil være skønt hvis man ikke skal ind og klikke på hver enkelt post i et bilag for f.eks at rette dato, tildele afdeling  rette en stavefejl mm

men at man kunne få hele bilaget frem og taste rettelser i de enkelte posteringer og derefter trykke enter som går tilbage til kassekladden

MVH
Solveig
spurgt 29 Sep, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Solveig Pedersen (630 points)
status opdateret 8 Okt, 2014 af Camilla Jesswein

2 Svar

Hej Solveig

Mange tak for dit indlæg smiley
I tilfælde hvor du skal ind og lave rettelser på dine bilag, så vil du skulle gå ind og ændre hver enkelt posteringslinje, og har ikke muligheden for, at få hele bilaget frem, du vil derfor skulle bruge den fremgangsmåde du gør nu.

Det du kan bruge er vores superkladde, her har du nemlig mulighed for, at rette de enkelte posteringer direkte inde på linjerne og det vil i et tilfælde hvor du kan komme ud for mange rettelser, være en super hjælp.
Har du lyst til at bruge superkladden, så lad mig endelig høre fra dig, så vil jeg slå den til for dig - det du skal gøre er, at sende en mail til info@e-conomic.dk, så bliver det klaret for dig.

Dit forslag vil derfor ikke blive implementeret, da dette vil kræve stor ændring i opbygningen af bogføringen og sådan som det fungere på nuværende tidspunkt og som i kunder har kendskab til. Jeg håber derfor at ovenstående løsningsforslag vil kunne hjælpe dig.

Endnu engang mange tak for dit indlæg smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 8 Okt, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Tak for svar
Superkladden arbejder så vidt jeg har forstået ikke særlig godt sammen med indscanning

Det ville derfor være rigtig dejligt hvis man kan få det bedste fra regnskab og superkladden og så få det til at arbejde sammen

f.eks. at man kan åbne regnskab i superkladden og dermed rette i et bilag med flere  posteringer eller rette direkte i regnskab uden at skulle åbne direkte først

Det tager  nemlig  dræbende lang tid at finde og at åbne og rette og gemme en post - og så især når man skal bruge musen hver gang man skal gemme... :-(

Hej Solveig

Indscanning i superkladden fungere på to måder i superkladden, både ved at du kan hente dem ind direkte fra din computer samt at du kan sende dem ind, lige som ved indscanning i regnskabsfanen. De to ting skulle arbejde sammen uden problemer, så hvis du har opdaget der er udfordringer med det, så lad mig endelig høre fra dig.

Jeg har her fundet en artikel, hvor du kan læse mere om indscanning i superkladden.

Jeg håber at superkladden vil kunne hjælpe dig så din bogføring kan gå hurtigere nu hvor dit ønske ikke vil blive implementeret.

Rigtig god aften smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Nov, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”