Valutakurs i kassekladden

+2
Når det nu er nødvendigt at anvende flere end 2 cifre i kursfeltet for at få et bilag til at balancere, hvorfor er regnefunktionen i feltet så kun sat til 2 cifre som default?
i Forslag » Andet af (25.8k points)
lukket af

2 Svar

Hej Erik

Tak for din spørgsmål her på forum.

Det er rigtig godt spottet det var vi slet ikke klar over. :)

Beregning er ens for alle felter i programmet og derfor afrunder den til 2 decimaler. Jeg vil give dig ret i at det lige i kurs feltet ikke giver mening, det skal derfor rettes i alle felter og det vil derfor ikke give mening at der i de andre felter var mere end 2 decimaler da programmet ikke regner med mere end 2 decimaler.

Hvis vi implementerede dit forslag, ville det betyde, at beregningen ville efterlade mere en 2 decimaler, og når man så gemte linjen ville ”programmet” have snuppet alt andet end de sidste 2. Det ville skabe forvirring og en lidt skidt kommunikation til brugeren.

Det der ville give mening var at ændre regnefunktionen kun i kursfeltet, sådan at den her efterlader mere end 2 decimaler efter udregning. Lad os høre om der er andre brugere der har behov det dette.

Rigtig god dag :)

Med venlig hilsen

Kathrine Rydahl

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (960 points)
opdateret af

Hej Erik

Indlægget her giver selvklart rigtig god mening. Forslaget er er også stillet i indlæg http://forum.e-conomic.dk/17499 - som er det vi arbejder videre med.

Derfor lukker jeg dette indlæg ned med henvisning og samling på det andet indlæg :).

 


Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)