Sletning af skabeloner ved indlæsning af CSV filer

+4
Jeg vil gerne slette nogen af de skabeloner vi har oprettet til indlæsning af CSV-filer. Det viser sig, efter at have chattet med supporten og fået mail herom, at det kan man ikke !?!

Det synes jeg lyder meget mærkeligt og vil selvfølgelig gerne have muligheden for at slette de skabeloner, man har oprettet.
spurgt 25 Sep, 2014 i Forslag » Import og eksport af data af simongade (320 points)
status opdateret 23 Feb, 2017 af Andreas Polk

3 Svar

Hej simongade,

 

mange tak for dit forslag.

 

Du har helt ret i, at man ikke umiddelbart kan slette en indlæsningsskabelon der er gemt i selve importenbilledet når du importerer diverse ting i e-conomic.

 

Jeg synes dit forslag giver god mening at have - spørgsmålet er dog bare hvor mange udviklingsressourcer der skal allokeres til en sådan omprogrammering, i forhold til hvor relevant det er for de fleste af vores kunder. Typisk vil man måske have én slags indlæsning til kunder, en til leverandører, og en til posteringer - dette er i hvert fald de mest brugte skabeloner.

Tilmed vil det kræve en større operation i forhold til hvordan skabelonerne registreres i systemet - de registreres nemlig bagom systemet, og der er ingen mulighed for at redigere, slette eller oprette skabelonerne andre steder i programmet, end lige i indlæsningen. Det vil sige vi faktisk skulle programmere et helt nyt menupunkt og hel ny funktionalitet i forhold til netop lige denne problematik.

 

Når det så er sagt, så vil jeg lige notere, at vi i øjeblikket er i gang med at se på mulighederne for, at give hele importbilledet en overhaling - og her vil jeg naturligvis tage dit forslag med, og se på hvordan vi kan få implementeret muligheden for at slette indlæsningsskabeloner ligesom i fordelingsskabelonen i bogføringen.

 

Jeg vil derfor kategorisere dette indlæg som Overvejes, og vi tager det med på næste forummøde.

 

Igen tak for indlægget og fortsat god aften.

Med venlig hilsen

Jannik Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 8 Okt, 2014 Forslag af JannikN (1,320 points)
Hej Simongade,

Gode nyheder. Efter vores forum møde har vi valgt at gå videre med dit forslag. Det giver god mening at kunne slette ens indlæsningsskabeloner, når nu man kan slette eksempelvis fordelingsskabeloner i kassekladden.

Jeg vil naturligvis opdatere dette indlæg når featuren er endeligt implementeret.

Med ønsket om en god aften,

Med venlig hilsen

Jannik Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Okt, 2014 Forslag af JannikN (1,320 points)
@Jannik Nielsen,

Jeg vil også forslå at man kan tilknytte skabeloner til kassekladerne.
Fx. har jeg 8 kasseklader:
1. kasseklade er debitor
2. kasseklade er finansbilag
3. kasseklade er gavekort
etc

Til hver af disse kasseklader har jeg en skaber, som hedder det samme: debitor, finansbilag, gavekort etc.

I steder for jeg skal gå ind og vælge skabelonen for hver kasseklade, kunne det være smart, hvis man kunne knytte skabelon og kassekladen sammen, så man ikke kommer til at vælge den forkerte skabelon.

Håber I vil tage det op til overvejelse.

Mvh,
Martin
Hej

jeg kan ikke se, at I har lavet ændringen endnu, så man kan slette de skabeloner, som man har gemt ved importering af data. Skal jeg lede et specifikt sted?

Mvh Lene

Hej Simon
Dette indlæg har ligget her på forum rigtig længe. Vi har ikke fået implementeret dette forslag som vi i sin tid tog med videre.

Selvom jeg godt kan forstå, at der i nogle særtilfælde kan være behov for, at slette disse skabeloner og dette ville gøre en stor forskel for overblikket så er der flere andre områder hvor vi vurderer vi kan skabe mere værdi for vores kunder.

Vi arbejder ikke videre med dette forslag og jeg sætter det derfor som implementeres-ikke.
Skulle der være nogle helt vilde særtilfælde hvor der ligger utroligt mange gamle skabeloner så det bliver helt uoverskueligt vil jeg gerne se om jeg kan gøre noget i dette specifikke tilfælde.
Der kan der skrives  til info@e-conomic.dk  ATT. Andreas Polk – Forum 13594 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Feb, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)