Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Summer under salg

+2
Hej

Vi er netop lige startet på e-conomic, men savner rigtig meget en opsummering under salg, så man hele tiden kan se hvad der ligger for i bl.a. tilbud og ordre.... i dag kopiere vi tallene over i et regneark for at finde summen.

Tænker det må være rimelig nemt, da alle tallene er der og blot skal lægges sammen

Kim
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒
Jeg synes I bør genoverveje denne, så vi kan få opsummering på alle visninger i systemet.

Det handler om at arbejde effektivt og smart, så vi kan sparre tid og lige præcis på denne del, der hjælper I os ikke.

Min vurdering er at det vil tage en udvikler under 1 time at lave en opsummering, så man kan se summen for sine fakturaer, ordre, tilbud og i arkivet.

Den summerer i forvejen op på antallet af poster. Hvad er argumentet for at have denne opsummering i forhold til ikke at vise totalsummen?

1 Svar

Hej Kim

Mange tak for dit indlæg smiley
Dette har tidligere været oppe og vende, her på vores forum. Det er vurderet på vores forum møder og bliver ikke en mulighed der vil komme i e-conomic da denne liste ikke er tænkt til at være en sumrapport og dette blot er en igangværende liste indtil der er overført eller faktureret.

Ønsker du derfor, at få en samlet liste med sum ud fra systemet, så vil du skulle får listen vist i Excel oppe i højre hjørne og herinde fra kan du sammenlægge dem, som du gør på nuværende tidspunkt.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)