Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tvungen afdeling i kassekladde

0

Jeg har tidligere haft et indlæg om, at Afdelingsfeltet ikke kommer frem i kladdevinduet.

Det er sket nu igen. Se nedenfor, hvor det tydeligt står, at jeg skal vælge en afdeling. Men feltet vises ikke.

Jeg anvender Chrome Ver. 37.0.2062.120m.

 

 

i Forslag » Andet af (26.5k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Erik

Tak for dit indlæg og det glimrende spørgsmål.

Det jeg er sikker på at det du er ramt af her, er følgende "lille" indstilling.
Alle indstillinger -> Kategorier og enheder -> Afdelinger -> Andre muligheder -> Opsætning.

Herinde SKAL der være flueben i "Vis afdeling" - ellers vil det resultere i at du netop ikke har feltet for "Afdeling" synligt i din kassekladde. Ydermere oplever du så naturligvis at der på din finanskonto er tilvalgt "Tvungen afdeling" hvorfor du naturligvis står med noget af et paradoks.

Hvis dine oplevelser er modstridende med ovenstående udmelding, er du meget velkommen til at vende tilbage. Imidlertidigt lader jeg indlægget på "implementeres ikke" og vil naturligvis være i stand til at ændre dette hvis du er uenig.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Beklager, og da det er anden gang jeg rejser problemet, som jeg også anfører i mit indlæg, forstår jeg ikke, at det blev til et "Implementeres ikke".
For at der ikke skal være nogen misforståelse: Der er sat flueben i det pågældende felt.
Ligesom i mit første indlæg, så sker det helt tilfældigt, og jeg kan ikke give nogen entydig opsætning, men jeg tror, at det opstår i forbindelse med, at der er mange felter med i indtastningsbilledet, og at afdelingsfeltet er et af de sidste. Eller måske er det medvirkende, at jeg "klemmer" billedet i bredden for at have flere browserbilleder ved siden af hinanden. Jeg kan ikke give et entydigt svar, men hver gang, det er sket, har det været i netop den situation. Dvs. er der plads nok i indtastningsbilledet til, at alle felter kan være indenfor "rammen"?.