Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning

+3

I den nye bankafstemning kan man selv bestemme, om man vil se se eller skjule totalerne i toppen af afstemningen.

Desværre er denne mulighed udeladt, når det drejer sig om posteringerne. Hver gang Bankafstemning åbnes, får man alle posteringer smidt i hovedet.

I princippet er de afstemte poster uinteressante, da de er behandlet.

Derfor giv os enten en opsætningsmulighed eller lad systemet gemme den seneste anvendelse.

Som det er nu, har jeg, hver gang jeg anvender Bankafsfemning, 2 ekstra klik med musen for at udskille de ikke-afstemte posteringer. Som om der ikke er klik nok i forvejen. 

Og få så bankafstemningen tilbage i et pop-up vindue, der kan flyttes rundt på skærmen og udenfor browservinduet. Argumentet med, at data i et modal-vindue opdateres, er fint nok, men det skete også tidligere i pop-up vinduet under bankafstemning. Så giv os nu noget praktisk flexibilitet tilbage. 

i Forslag » Andet af (26.5k points)
opdateret af

5 Svar

Hej Erik

Jeg er helt enig. Har netop vendt ovenstående problematik med en bogholderkollager og vi er helt enige. E-conomic bør hurtigst muligt rette så default kun er åbne poster!

Glæder mig allerede til e-conomics løsning på dette, så vores kunder ikke skal betale udnødigt for dette ekstra uhensigstmæssige arbejde.

Vh Kenneth
Forslag af (290 points)
Hej

Dette har i helt ret i - og der ligger allerede nu en sag hos teknikken omkring denne problematik således at systemet gemmer det sidst anvendte.

Tak for jeres input omkring dette.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Jeg vil også meget gerne have pop-op vinduet tilbage! Det gjorde det meget mere overskueligt at afstemme banken når man kunne hive bank-vinduet over på en anden skærm.

Er der nogen chancer for vi kan få det tilbage? Evt. bare som et valg.
Forslag af (180 points)
I pop-op vinduet kunne man også markere mange poster til overførsel til næste periode ved at klikke dem alle og så til sidst overføre. Den nye version opdaterer for hver gang, man har markeret en post til overførsel. Det tager 10-15 minutter hver gang, som er helt unødvendig tid.
Tone,

For nærværende er der ikke planer om at ændre det tilbage til, at bankafstemningen kommer i et pop up vindue.

Det man alternativt kan gøre er, at kopiere URL'en (adresselinjen) og åbne en ny fane i sin browser - indsætte URL'en heri og trække fanen over i det andet vindue. På den vis, kan man stadig arbejde med at have bankafstemningen åben på én skærm og resten af ens aftale åben på en anden skærm.


Med venlig hilsen
Heidi Christensen
Mly,

Helt forståeligt - jeg vil forsøge at få denne funktion genindført.


Med venlig hilsen
Heidi Christensen
Ja, det er også den løsning jeg bruger nu. Men med alt det spildplads der er i toppen og siden bliver skriften utrolig lille. Jeg har 2 19" skærme, men har alligevel svært ved at se forskel på et 6-tal og et 9-tal i bankvinduet, det havde jeg ikke problemer med i pop-up'en.
Tone,

Mht. skriften kunne det lyde som om, at du ikke anvender en korrekt skærmopløsning. Hvilken skærmopløsning anvender du?


Med venlig hilsen
Heidi Christensen
Den er på 1920x1080. Jeg har også måttet gøre alt tekst større for at kunne læse det nogenlunde, den er sat til 125% nu, men jeg tror jeg må sætte den op til 150%. Alt andet er dermed kæmpestort, men ellers kan jeg simpelthen ikke læse beløbet på banken i e-conomic. Alt andet er fint læseligt.
Tone,

Jeg kan godt se hvad du mener - det er ikke særlig smart, at man skal zoome så meget ind for at kunne se tallene. Jeg vil se om vi ikke kan få gjort noget ved dette.

Jeg skal nok holde dette indlæg opdateret løbende når jeg ved mere.


Med venlig hilsen
Heidi Christensen
Hej igen,

Delen med at bankafstemningen ikke huskede om man havde valgt 'Vis kun ikke-afstemte' er nu ændret, så den nu husker om man har valgt dette (hvad der seneste er anvendt).

Delen med pop-up muligheden arbejdes der fortsat på at få implementeret. Jeg opdaterer igen her, når dette bliver indført.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)

Hej Alle.

Jeg ændrerindlægget til, at være gennemført. Det er som jeg er sikker på i ved nu muligt, at åbne bankafstemningen i pop-up via knappen i højre hjørne.

Rigtig god dag og godt nytår smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)