Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overførsel af leveringssted til nyoprettet sag

0
Jeg har et spørgsmål vedr. projektstyring:

Hvis der ligger en fast leveringsadresse på en kunde, hvordan kan det så være, at systemet ikke tager denne adresse med over i feltet ”Leveringssted”, når der oprettes et projekt med pågældende kunde tilknyttet?

Det må da være en Bug?

 

Mange hilsner

Bodil Retbøll

Økomatch ApS

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Bodil

Mange tak for dit indlæg smiley

Det giver rigtig god mening, at den hiver leveringssted med over på projekt når det er opsat på den angivne kunde.

Jeg vil derfor tage dit indlæg med videre til overvejelse og det vil bliver vurderet på vores forum møde.
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)

Hej Bodil smiley
Jeg er i gang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og her nåede jeg så til dette som har ligget alt for længe uden en opdatering.

Det er ikke blevet rettet således, at når du opretter et nyt projekt og vælger en kunde som har et fast leveringssted – så bliver dette ikke lagt over på projektet.
Jeg er helt enig i, at det vil give mening, at den gjorde det – jeg må også bare være ærlig, at det er ikke noget vi hører særligt meget til og det kræver så lige, at leveringsstedet manuelt vælges på projektet.

Selvom forslaget er meget simpelt og ligetil. Så vurderer vi, at der ligger en række opgaver vi hellere vil prioriterer. Jeg vil derfor også hellere give en afklaring og lægge det som ”implementeres-ikke” – så de ikke ligger i al evighed.

Jeg håber, at du kan følge min betragtning. Du skal have tak for, at have delt det her på forum i sin tid.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)