forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Oprindelig faktura ved kreditnota

+1
Hej.

Jeg anvender ofte funktionen med at vende en faktura til en kreditnota, og ville høre hvorfor den lille linie med oprindelig fakturanummer er væk.

 

Som det er lige nu kan mine kunder ikke ud fra kreditnotaen, se hvilken faktura der er blevet krediteret.

 

Bliver dette lavet om igen?

 

Hilsen Birgitte
spurgt 15 Sep, 2014 i Spørgsmål » Fakturalayout af BSN (360 points)
gen-kategoriseret 23 Sep, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Birgitte

Funktionen ligger der stadig, så det lyder til at være på layoutet på dine kreditnotaer hvor det mangler.

For at få det sat på skal du ind under Salg --> Opsætning --> Design & Layout --> Skabeloner, ud for det layout du bruger --> Layout, ud for kreditnota - herinde skal du have fat i elementet lige under der hvor der med store bogstaver står Kreditnota. I vores standardskabelon hedder dette element 6 og her tilføjer du: {ifdef-OprindeligtFakturaNr}Opr. fakturanr. [...]{/ifdef-OprindeligtFakturaNr}

Ligeledes skal du efterfølgende inde på elementet lige til højre for, element 7, indsætte følgende: {ifdef-OprindeligtFakturaNr}:  [OprindeligtFakturaNr]{/ifdef-OprindeligtFakturaNr}

Herved vil det oprindelige fakturanummer blive vist på kreditnotaen når du laver den inde fra Arkiv via Kopier/vend-funktionen.

Håber det giver mening - og ellers skal du selvfølgelig være velkommen til at vende tilbage til mig herinde, eller tage fat på vores support omkring det. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Sep, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”