Rettelser i kundekartotek - åbne tilbud/ordrer/fakturaer

+1
Det ville være rart, hvis rettelser i kundekartoteket automatisk blev overført til åbne tilbud/ordrer/fakturaer.
i Forslag » Andet af (230 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej K2-B

Mange tak for dit indlæg smiley

Jeg kan sagtens se de situationer hvor det vil give mening ved opdatering at kundekartoteket f.eks. ved EAN fakturering hvor du går ind og sætte EAN nummer på kunden og den så ikke efterfølgende opdatere det på den oprettede faktura.
Når vi kigger på dette, kan der også være situationer hvor der vil være en risiko ved, at der opdateres går du ind og ændre på kundeoplysninger.
Har du f.eks. 5 fakturaer liggende til den samme kunde, ændre i kundekartoteket og det kun skulle have været ændret på en oprettet faktura så vil den ændre på alle og her er der nogle forhold vi skal ind og kigge på. 

Jeg vil tage dit forsalg med videre, så vil vi undersøge nærmere om dette kan være en mulighed for en fremtidig opdatering.smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej K2-B 
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dette som jeg kan se ikke er blevet opdateret.

Det er desværre ikke et forslag vi har i planen, at arbejde videre med og har heller ikke arbejdet på det i de sidste 2 år.
Det vil kræver rigtig mange "tjeks" hvergang der opdateres kunden hvis det derefter så skulle opdateres automatisk på dine tilbud, ordre og fakturaer - derfor er det ikke et område vi vil arbejde videre med.

Efter du har lavet rettelserne kan du "genvælge" kunden på tilbudet, ordren eller fakturaen og få de nye oplysninger med på inden afsendelse.

Jeg ændrer derfor indlægget til "implementeres-ikke." 
Rigtig god weekend og glædelig jul smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)