Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forunderlige e-conomic

+1
Nu er vi netop blevet belært om, at det hedder Kunder og ikke Debitorer, men man udskriver et Kundekort og en Debitorsaldoliste.

Nu ser jeg til min store glæde, men også overraskelse, at man har bragt et nyt miniprodukt på markedet, der hedder Debitoor!! Det burde da hedde Customers. Og i tilgift kan det tilsyneladende ikke fås på dansk.

Forvirret, nej ikke synderligt.

Fortsat god søndag.
i Spørgsmål » Andet af (26.5k points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Erik

At vi valgte at gøre det mere tilgængeligt for brugere der ikke nødvendigvis kender til termen "Debitorer" og derved får folk ind i regnskab som normalt ville løbe skrigende bort, ser jeg ikke som værende en negativt ting. At det hedder en Debitorsaldoliste er en overvejelse der er gjort fordi det netop som oftest vil være folk som er vandt til at omgive sig med de termer som bruger saldoliste - derfor valgte vi at dette ikke nødvendigvis ville være en fordel at ændre dette.

Debitoor har været på markedet i et godt stykke tid efterhånden, dog ikke længe i den danske version.

Jeg vil dog vove at påstå at der er forskel på et brand-navn og en term - så selvom navnet er inspireret af et regnskabsterm, så er det blot et navn og bliver ikke brugt aktivt i programmet som en term.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)
opdateret af 🔒
Ja, dansk er en svær ting. Men det er godt, at du våger over tingene, selvom dit ordvalg er vovet.
Vi har skam alle dage været vovede - ellers var vi næppe kommet dertil, hvor vi er i dag.

Ligeledes ligger det meget til vores natur at våge - for eksempel over den feedback, vi får, eller om kunder har fundet det betimeligt at vende tilbage på uddybende spørgsmål vedrørende samme feedback...