Ønske om masseopdatering af rabatter mv. på fakturaer

+3
Vi har en række kunder som faktureres for forskellige produkter/services hver måned. Der er for de fleste samme antal og rabatsatser på alle linjerne på fakturaen.

Jeg ønsker en mulighed for at opdatere de forskellige input-felter som en masseopdatering, hvor alle linjer opdateres til samme f.eks. nye rabat eller antal. - Lidt som man kender det fra den stående kassekladde..

Det ville afhjælpe en masse manuelt arbejde :)

Mvh Tina
i Forslag » Andet af (510 points)
opdateret af

3 Svar

du vil måske kunne klare det ved at lave en lagersamling
Forslag af (3.3k points)

Hej Tina

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se at har du oprettet en masse linjer og efterfølgende ønsker at rette den angivne rabat der er tager på alle linjer i forhold til den der er oplyst på kunden, så vil du ind og skulle redigere dette efterfølgende og det tager ekstra tid.

Når vi skal kigge på hvordan denne masseopdatering går vi ind og kigger på efterspørgslen efter lige netop denne funktion, så er der ikke stor efterspørgsel efter dette og så går vi her ind og måler på hvor mange det gavner i forhold til hvor mange der vil drage nytte af det. Vi forsøger hele tiden, at gøre e-conomic så enkelt, som muligt og derfor sørger vi for at kigge på hvad der er stor behov for og hvad der evt. vil gå hen og stille for mange spørgsmål til kunden der ikke har behov for dette.

Dit forslag vil derfor ikke blive implementeret. Når det er sagt er det godt vi hermed er blevet gjort opmærksomme på dette ønske og du er selvfølgelig altid velkommen til, at komme med nye forslag. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Til Camilla.

Hvordan måler I et behov, det har jeg aldrig fundet ud af!
Hej Erik

Vi måler behov på baggrund af de kunde henvendelser vi får på alle vores supportkanaler.
Derudover er der mulighed for, at trække rapporter over hvad der bliver brugt og hvor mange der bruger de forskellige funktioner  i systemet og heraf udlede de behov vi går ind og kigger på.

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)