Informizely customer feedback surveys

Modalvinduet - et irritationsmoment

+1
Et, for mig, rigtigt stor irritationsmoment er, at når man opretter en ny postering, skal man trække modalviduet ned, ved hver ny postering for at kunne se saldiene, som jeg checker efter hver postering, som ligger bag ved i selve kasserapporten. Når man skal bogføre mange posteringer, holder det ikke.

Er det noget i kan ændre, således at man eventuelt kun skal trække vinduet ned een gang, når man logger ind, og det så bliver fastlåst, indtil man logger ud.

På forhånd tak for svar og forhåbentlig en løsning på problemet.
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af
nu må der snart komme en løsning, det er et stort problem
peter bruun

2 Svar

Kære e-conomic:

Lav det nu som et POP-up, så er alle problemer løst.
Forslag af (26.4k points)
Hej Shoe,

Jeg vil først og fremmest sige tak for dit input og beklage den lange behandlingstid der har været.

Der er nogle parametre der spiller ind på hvorvidt modalvinduet i kassekladden ligger og spærrer for at man kan se ens beholdningskonti.

Hvis man anvender Internet Explorer og enten har indscanning i sin aftale eller ikke har den anbefalede opløsning på sin skærm, vil modalvinduet lægge sig, så det spærrer for beholdningskontiene. Det er meldt til teknikken og vi arbejder på at løse det problem. Hvis du sidder i Internet Explorer, vil jeg anbefale dig at prøve i Firefox eller i Chrome i stedet. Dette kunne meget vel afhjælpe problemet.

En andet kendt udfordring er, at modalvinduet ikke låses efter man har flyttet det. Altså, at modalvinduet flytter sig efter man har trykket Enter/Gem og ny. Det ser umiddlebart ud til at være kladdespecifikt og ikke gøre sig gældende for alle. Vi er dog på sagen og i gang med at løse dette.

Jeg skal nok opdatere her på forum når problemerne med modalvinduerne i kassekladden er løst.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)