Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




"Opgaver" i projektmodulet

0
I projektmodulet under 'medarbejdere' kan man for den enkelte medarbejder få en oversigt over de registrerede timer. Der findes også en kolonne kaldet "Opgave", som dog er tom for alle mine registreringer. Jeg forestiller mig at det er en mulighed for at angive en delopgave i et projekt, men jeg kan ikke umiddelbart finde ud af, hvor denne oprettes, eller hvordan det registreres. Jeg kunne godt have brug for denne feature, men kan ikke gennemskue hvordan jeg får det til at virke.

 

René Gram
lukket med noten: Inaktivitet
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej René,

Del-opgaver var ganske rigtigt en funktionalitet, vi tilbød i en periode.

Desværre kom det aldrig rigtigt til at fungere optimalt - selv ikke for de kunder, vi oprindeligt lavede det i samarbejde med, og efter hvis specifikke ønsker, det blev udviklet. For langt de fleste viste hoved/undersags-strukturen sig i tilstrækkelig grad at løse de udfordringer, som opgave-begrebet ellers var tænkt til.

Funktionen blev derfor fjernet igen - da det selvfølgelig ikke er i nogens interesse at få præsenteret en masse oplysninger, indstillinger m.v., som man ikke har behov for alligevel :-)

Hvis du stadig ser "Opgave", er det således en fejl - en 'undladelsessynd' fra fjernelsen, om du vil :-)

Præcis hvor er det, du støder på det?

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.9k points)